5.6.2015

Mukavata

Gimma selvisi saikulla, pää on ilmeisesti kovaa tavaraa..

Tässä on taas ehtinyt vaikka mitä kivaa päästä tapahtumaan. Niinan kanssa käytiin pikkasen juoksuttamssa Geetä ja tottista, sitä ollaan tehty! :) Päälimmäisenä on tietenkin mielessä käynti Gimman veljen omistajan luona opiskelemassa tottissaloja. Olen äärestä kiitollinen kun meitä jaksetaan neuvoa (vaikka ollaan tokossa kisattu..onneksi se ei kaikille ole kirosana..). Susanna antoi vinkkejä vireen nostamiseen, jotta saataisiin Gimmasta paras puoli esille. Kädestä pitäen tuli neuvot haukuttamisen hyödyntämiseen ja voi että Gimma nautti. Se on jotenkin se kaikista parhain puoli tässä, se on niin liekeissä kun se pääsee tottistelemaan! Haukutuksesta se tykkää kuin hullu puurosta, eikä sillä ole kuulemma väliä vaikka tyttörääkyy. :P Nyt kun ei tarvitse miettiä tokoliikkeiden hajomista niin annetaan mennä. :) Haukuttamisen avulla saadaan myös istumista nopeutettua sekä saadaan myös (ylläri pylläri) lisää virettä seuruuseen. Vinkkejä tuli estenoutojen palkkaamiseen, eteenmenon seuruuseen.. Seuruussa nyt vaan paljon käännöstä vasempaan ja mikäli kääntyy laiskasti siitä palaute. Gimma reagoi tosi nopeasti reeniin. Eteenmenossakin vaan pitää olla tiukkana, no mutta montako kertaa sitä on siinä palkattu edes seuruusta.. *hups* :D Ainiin ja samaisessa treenissä ammuttiin Geelle sekä seuruussa että makuussa..ei ongelmaa. Gimma sai positiivista palautetta ja päästään vielä uudelleen Susannan silmän alle, ehkä me ei olla ihan toivottomia.. Tämän jälkeen ollaan käyty myös Anun kanssa treenimässä ja ampumassa, ei ongelmaa. Pitäisikö sitä vaan oppia itsekin jossain vaiheessa.. ;)

Tänään kävin Aminopörssissä ostoksilla kun Gimmalla oli palkkari loppu. Hävettää oikein kun olen unohtanut Gimman juottaa pyörälenkkien jälkeen. :( Kyllähän se juo itsekin jonkun tipan, mutta eihän se riitä mihinkään! Ruuan seassa myös annan vettä, mutta jos iltasin on luuta niin silloin ei toki sitä saa.

Ja niille ketä ei sivupalkista ole vielä huomannut niin me saatiin koepaikka Joensuuhun!! Tämä on niin hienoa, koska tämän vuoden ainoa rajoittamaton koe (Raisio) ei käynyt Niinalle. Pitäkää peukkuja meille viikonpäästä! Sitä ennen meillä on onneksi parit kimppareenit ettei ihan kuiviltaan tarvitse metsään lähteä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti