31.7.2015

Fiilis

Nyt tulee taas pitkää päivitystä kun on niin vaikea ehtiä koneelle..


Viikonloppuna tosiaan otettiin esineitä, haluttu fiilis alkoi näkyä. Saas nyt nähdä vaan kuinka pitkälle laastalointi kestää. No kestää minkä kestää. :) Ollaan pääosin etitty vaan kahta esinettä ja mökillä ollessa saatiin kokeilla myös vierasta esinettä (lapsen kenkää). Hyvin löytyi ja mikä parasta se ilme oli todella hyvä. Otin myös vähän luoksetuloa, mutta ei siitä mitään tulee kun ei kunnolla tee. Sutasua sinne suuntaan ja ihan oikein Gimma teki, mutta ei toivotussa viretilassa. Eli jatkossa ei vaan tee jos tuntuu ettei saa haukuttaa tms. :)
Ennen esineruutuun menoa odotellaan malttamattomana, eväät vieressä ;)
Hyvintehdystä työstä saa palkkaa :)

Mökillä oli myös kaksi nuorta lasta. Hyvin Gimma oli niiden kanssa, tosin pitää lapsia ohjeistaa ja koiraa vahtia, mutta hieno Gee. On se tärkeää että arki onnistuu myös, sitä me vietetään kuitenkin enemmän kuin sitä reeniaikaa. Lapset tykkäsi heittää Gimmalle veteen lelua, Gimma oli tietty fiiliksissä asiasta.
Ja töiden jälkeen voi taas palata arkeen, mikä mökillä tarkoitti humputtelua lasten kanssa.

Maanantaina käytiin Niinan kanssa ottamassa lyhyet motivaatiot. Metät oli täynnä marjastajia, joten rauhallisen paikan löytäminen ei ollut niin helppoa. No löydettiin joku epämääräinen pöheikkö. :P Aina ei mene ihan putkeen.. :D

Tiistaina Riikan kansssa tottista. Otettiin kisatyylisesti. Ilmoittautuminen, seuruu, istuminen ja makuu. Luoksetulossa eteen ja haukutus ja siitä vielä sivulle. Seisomisen luoksarista suorapalkka. Tästä Gimma autoon, oli sen verran kuuma että otettiin kadessa erää. Seuraavassa erässä noutoa muutama toisto ja ainakin reeneissä tämä pieni muistuttaminen toimii loistavasti!! Se näkyykö se kentällä koetilanteessa, sen näemme.. :D Mutta nyt ainakin Gimman fiilis suorastaan loistaa ja tavoite on palauttaa kapula pikavauhtia. Loppuun eteenmeno, taas oli hidas tuomari. ;) Haukutin kuitenkin  vielä ja että oli hankalaa haukkua kun oli viritys alla. Kyllä sieltä jotain naismaista ääntä saatiin. ;) Eteenmeno oli ihan ok!

Keskiviikkona Gimma pääsi Niinalle hoitoon kun minä lähdin työkeikalle. Oli kuulemma ollut hienosti, mitä nyt nukkunut sängyssä ja sohvalla...... :P Torstaina Gimma tuli sitten jo kotiin ja tehtiin pikkutottikset. Tänään perjantaina voisi sitten mennä katsomaan löytyykö metsästä jotain esineitä. :) Ei ole kyllä sinäänsä yhtään ressi vielä päällä. Ei edes ole ehtinyt pariin päivään ajatella koko koitosta kun oli toisella puolella Suomea taas vaihteeksi pari päivää. Ehkä ihan hyvä niin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti