18.7.2015

Viestiä, esineitä ja tottista!

Gimma on ollut ahkera tällä viikolla. Maanantaina oli kylläkin lepopäivä kun haettiin Topi taas meille hoitoon.

Tämän hetken lauma.



Tiistaina mentiin Niinan kanssa viesteilemään. Päätettiin tehdään helppoa ja motivoivaa, joten päädytttiin pellolle. :D Tosin hyvät häiriöt saatiin (kaupunkireenauksen ihanuuksia..), mutta Gimma selvitti ne hienosti. A-B 300m (välillä lennokinlennättäjät), B-C 220m. C-D 260m (hyvä pätkä, joutui oikeasti jäljestämään). Vieressä oli myös pyörätie, jossa oli liikennettä. Havainnoi kyllä siellä liikkuvat pyöräilijät ja ulkoilijat, mutta ei välittänyt niistä (katsoi, ei temponmuutosta). Gimmassa alkoi oikein palamaan taas se mitä siltä on sammutettu, TOSIN se ei äännellyt nytkään?? Tämä vaivaa suuresti minua. Hyvähän se asia on, mutta kun tiedän miten herkässä Gimmalla on ääni niin tuo vaivaa. :/ 

Niinalla.

Juoksutuksen jälkeen mentiin vielä kentälle tekemään tottikset. Gimma teki pienen seuruun ja esteet. Gimma oli tosi kivassa vireessä. Luoksetuloissa..tulee se vaan kovaa loppuun asti. :P Hyppynouto oli sairaan hieno! Todella hyvä hyppy, todella hieno isku ja nopea paluu. A:ssa kapula hävisi nurmeen, joten suoritus meni kapulan etsinnäksi, mutta muuten se oli ihan ok. Eteenmenossa otin ensin maahan ja sitten lelulle. Muuten ok, mutta kenttä oli tyhmän lyhyt, joten siellä emme tee enää eteenmenoa.

Gimma tykkää niin kun saa haukkua. <3
Mun rakas Gimma. <3

Keskiviikkona käytiin ensin Sirken koulutuksessa. Sirkellä oli taas tosi paljon hyviä ajatuksia. Noudossa Gimma oli mennyt eteenpäin eli tulee hyvällä tekniikalla eteen. Eteenmenoa tehdään jakossa apparin kanssa kun otetaan maahanmenoa. Nämä oli ehkä ne tärkeimmät annit. Vähän tässä nyt laastaroidaan eteenmenon osalta asioita, mutta en nyt halua ennen SM:ä kaivaa vertakaan nenästä. Tottisreeneistä mentiin suoraan mettään ja tehtiin esineet. Kaksi esinettä, kaksi kaistaletta. Ensimmäinen esine hankala, toinen normaali käyttöesine. Hyvin etsi ja löysi. Välissä haukutin ja annoin karkkia. Asenne oli todella mukava! Näitä lisää! Reenin lopuksi Gimma pääsi uimaan. :)

Esineiden jälkeen sai palkkaria.

Torstai oli sitten ehkä kaikista mukavin päivä, ainakin kun ottaa asiat rennosti.. No popparit esiin..ne puuttui kentän laidalta valitettavasti.. :P Me mentiin yleisiin tottisreeneihin. Pakkohan meidän on saada sitä henkilöryhmää tehdä.. No siellä oli muutama muukin. Täytyy sanoa että siellä oli sankareita joita en vähään aikaan olisi uskonut näkeväni. Pari ihmistä siinä ryhmässä tiesi kaiken. Itse olen oppinut pienen elämäni saatossa että Roomaan on monta tietä ja yksi tie ei sovi kaikille koirille eikä ohjaajille. Monta kertaa yksi vanhempi naishenkilö totesi minulle "se mikä miten sinun koirasi tekee ei päde kaikkiin koiriin". Olin siinä vähän että tiedetään olenko niin edes väittänyt, mutta olen myös nähnyt muitakin koiria kuin omaani (ehkä.. :D ) sinä aikana kun olen omaani veivannut ja tämä oli vain ehdotus, ohjaaja toki päättää mitä tekee. Olisi tehnyt mieli kysyä tämän henkilön kokemuspohjaa ja saavutuksia, mutta jätimpä kysymättä.. :) On nuo yleiset tottisreenit kyllä sellainen mesta, että huh miten paljon asiantuntemusta sinne mahtuu. Jälleen kerran voi vaan taas kerran todeta, että kisoissa toivottavasti tavataan ja punnitaan siellä se omaaminen ja osaamattomuus. :) Gimman reeni meni kivasti ja sain sitä huomautettua kontaktin katkeamisesta ja palkattua sitä henkilöryhmässä. Eli se suurin tavoite täyttyi. :) Esteitä ja muita en sitten ottanut kun alkoi sataa ennen reenin alkua ja enkä viitsi nyt riskeeta ettei liukastu märjällä nurmella..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti