14.9.2015

Flow

Lauantaina käytiin Pirttijärvellä kävelemässä reilu 6km lenkki. Äkkiä se meni ja kivaa oli tyttöjen kesken. :) Missä lie muut oli, hyvä keli ei kyllä ollut houkutellut muita kävelemään. No ei haittaa meitä, Gimma sai juosta vapaana koko lenkin. :)

Että noi Hurtan valjaat näyttää kauheilta..
Sunnuntaina käytiin viesteilemässä Niinan kanssa. Teemana oli odotus. Vielä ei olla päästy reppujakkaratasolle, mutta asteittain meistä tulee aina enemmän hc-viesteilijöitä. ;P Mä ostin Niinalle yllärilahjaksi hirvikärpästakin, eipähän tartte niistä kärsiä jatkossa. Eli jos kohtaatte tämän näköisen ihmisen metsässä niin se on vaan Niina.. :D

Valmiina viesteilemään! *reps*
Matkat oli tällä kertaa 300m, 210m ja 100m. Koko 210m pätkä pelkkää loivaa nousua. Jäljellä risteili Niinan päässä ainakin kaksi marjastajaa, minun päässä ainakin yksi. Loppupätkät otettiin aika lyhyällä välillä, sai vähän happoa Geen jalkoihin. Lisäksi lähetin Geen marjastajan jälkeen (kyyläsi sitä), mutta lähetyksessä hienosti kuitenkin palautti ajatukset työhön. :)
Me <3
Tälläkään reissulla ei selvitty ruhjeitta. Mikä ihme siinä on kun mulineksi ei voi pitää itseään kunnossa.. Täytyy vaan olla tarkkana, että yrittää juoksuttaa vaan turvallisissa paikoissa kun ruhjeita tulee "normaaleissakin" paikoissa.


Maanantaina käytiin tekemässä esineitä. Otettiin kaksi kaistaletta, toisessa hanska ja toisessa sandaali. Vähän joutui paikallistamaan kumpaakin, mutta hienosti ne löytyi (motivaatio oli niin hyvä!). Ensimmäinen esine oli 50m ja toinen 60m ylämäessä kannon päällä. Ennen ruutua avattiin ruokarasiaa ja keskusteltiin siitä, että ompa siellä hyvää sapuskaa. :P Sen jälkeen Gimma jo menossa, piti vähän pidätellä. Esineen löydettyä ja luovutettua Gee sai haukkua ja lihapullan palan, loppuun koko sapuskan. Oli tyytyväinen likka ja omistaja!


Lopuksi käytiin vielä uimassa. Gimma halusi tietty kantaa sekä narupallon että purutyynyn autolle. Nykyään aina kun se näkee mahdollisuuden kahteen leluun niin ne pitää molemmat saada yhtä aikaa suuhun.

Tupla-lelut, tupla-ilot :)
Tällä hetkellä Gimman kanssa ollaan niin flow:ssa. Tykkään ihan sairaasti sen kanssa reenata, elää ja touhuta. Jo ennen SM-kisoja tämä alkoi ja se vaan jatkuu.. Tykkään treenata ja tykkään Gimmasta, se on vaan parasta. <3 Mä en koskaan aiemmin nauttinut Gimman kanssa olosta näin paljon kun nautin nyt. Vaikka vielä on kisoja tulossa niin jotenkaan ne ei ressaa, teemme parhaamme ja katsomme mihin se riittää. Olen sairaan tyytyväinen, että olen saanut Niinan toiseen päähän, en voisi toivoa parempaa. Niina on tosi sitoutunut, arvostan sitä. Ihanaa harrastaa kun tietää että kummatkin tykkää siitä ja haluaa tehdä sitä. Nautitaan tästä hetkestä nyt kun sitä tarjoillaan. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti