10.1.2009

Pientä kotipuuhastelua


Eilen harjoiteltiin maahan menoja. Gimma menee maahan jo minun seisoessa, kuitenkin tarvitsee aika suuren käsiavun. Otettiin samalla kestoa asiaan, minä käppäilin siinä Gimman ympärillä tehden sille vähän häiriötä. Kovaa häiriötä (tai pitkää kestoa) se ei maassa kestä, mutta istuen sietää jo jonkin verran. Sitä taas otetaan joka päivä useaan kertaan, aina kun mennään ulos ja tullaan sisälle.

Lisäksi Gimma on oppinut käymään maate näytetylle paikalle. Tosi kiva juttu kun silloin kotona ei ole koko aikaa paini-show menossa (Gimman kun on vaikea käsittää miksei voi koko aika vain leikkiä).

Eilen meni sitten emännällä maltti... Taas ohitustilanne ja koirakko tuli läheltä ohitse. Gimma tietty alkoi haukkumaan, minä kielsin => ei mennyt perille. Otin poskesta kiinni ja komensin..Otsan rypistys Ihan täysin oma vika, olisi pitänyt vaan pitää maltti. Tänään ohitettiin yksi karvapallo ja kun se oli autotie niin ei päässyt kuin pari haukausta (<=onkohan tuo sana suomea??). "Mennään" käskyllä käskytin ainoastaan.. Tuli tuosta eilisestä niin huono koiranomistaja olo..

Muotia suoraan Pariisista Silmänisku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti