26.1.2009

Pippeli otassa ja silleen


No niin eiköhän lenkillä sitten tolla lähtenyt kenkä jalasta ja tassu aukesi. Että ihmistä voi taas ketuttaa. No nyt jatketaan elämää normaaliin malliin, jos se on aukeakseen niin auetkoon. MÄ EN JAKSA! Tietty jalka pidetään paketissa niin sisällä kuin ulkona ja putsaillaan sitä, mutta treenausta jatketaan (ilman leikkejä tietty) niin ryhmässä kuin kotonakin.


Olen varmasti ollut todella hemmoteltu terveiden koirien kanssa, Topilla ei ole kuin hoidettu kerran kapi ja kerran käyty anaalirauhaset tyhjentämässä (koira on nyt 6-vuotias). No elämä jatkuu, kumpa vaan joku kertoisi, koska tämä saamarin tassuruljanssi loppuu..


No eilen oli ihan kiva päivä, käytiin Tikkurilan asemalla hakemassa isäntä kotiin ja samalla käytiin kävelemässä asemalla. Gimma osaa selkeästi käyttäytyä paremmin kun on enemmän ihmisiä, ilmeisesti pieni mali ei tiedä ketä moikkaisi kun ihmisiä on niin paljon.. Mutta jos sille joku alkaa lepertelemään niin samantien tuo on hommassa mukana. Liukuportaita asemalla ei ollut, mutta kokeiltiin hissiä ja se meni ihan luontevasti. Että näin, enää ei taas tule mitään positiivista mieleen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti