29.1.2009

Toisetkin tossut meni tilaukseen


Niiden piti tulla tänään, mutta eivät tulleet.. Tosin ManMat-töppöset tulivat ja ne tuli testattuakin tänään. Pysyivät kintussa kiinni ainakin remmilenkillä. Toivottavasti huomenna tulisi kengät niin niiden pitäisi pysyä sitten vapaanakin juoksuttaessa. Mä olen niin kyllästynyt noihin tämän hetkisiin virityksiin, nimimerkillä pari kertaa pakettia metsässä uudelleen vääntäessä alkaa ärsyttämään.. Siihen kun lisätään vielä pelko uudelleen repeämisestä niin paketti on valmis.


Kotona ollaan harjoiteltu maahanmenoja ja katsekontaktia. Olen oikein itseeni kiinnittänyt huomiota ja nyt Gimmalle ei ole juuri mitään irronnut ilmaiseksi.


Normaalia iltareeniä



 


Tänään käytiin moikkaamassa Jessicaa, Tuumaa ja Tulta. Tuuma-Puuma oli hoikistunut ja niin komea lihaskimppu malinuija. Tuuma kovasti yritti iskeä Gimmaa, mutta Gimma ei oikein tajunnut tilannetta.. Vähän katsottiin Jessican kanssa, mitä ollaan tehty ja muutamia tosi hyviä vinkkejä tuli..miten sitä itse onkin sokea.. Jos sitä joskus saisi Gimmaan samanmoisen tatsin mitä Jessica omiin koiriinsa.. Kahvittelujen jälkeen mentiin ulkoilemaan. Vähän piti Tulta kaulailla, mutta aika hyvin Gimma ymmärsi lenkin pointin (ettei tartte koko ajan toisen kaulassa roikkua..). Oli kiva huomata, että Gimma kykeni rauhoittumaan aloilleen vaikka paikka oli täynnä kivoja tuoksuja. Vähän tietty piti säätää, mutta sallittakoon se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti