20.1.2009

Tossut tuli, tossut meni..


Ne tilatut tossut tuli tänään ja lähtee huomenna postin mukana takaisin.. Voi elämä! Taidan olla tosi blondi, mutta jos lukee leveys niin oletan sen tarkoittavan tassun leveyttä enkä tossun ulkopinnan leveyttä (ja kummatkin tossut olivat eripaksuisia niin sisäleveys on tietenkin eri). No uusi tilaus vaan alle, mutta taas pitää odottaa reilu parisen viikkoa..


Oltiin sitten poistamassa tikit tänään... Ja joo Gimmalle sitten laitettiin kuonokoppa. No ei Gimma siitä kopasta mitään sanonut, enemmän se minua ärsytti. Täytyy sanoa, että oli todella ihmeellinen hoitsutäti.. Gimma ei olisi yhtään saanut murista (osa tikeistä oli syvällä ja niiden poisotossa tietty tuli verta) ja täti neuvoi oikein komentamaan.. No tuli sellainen olo, että ihan kun en tuota komentaisi, mutta todellakin jätän komentamatta jos se ilman aggressiivista käyttäytymistä ilmoittaa että sitä sattuu. Lisäksi isäntä puristi Gimmaa kuonosta niin se ei pidä siitä ja sen takia purrikoi. Täti oikein kertoi, että "Niin se yksikin omistaja sanoi, ettei koiransa pure, mutta niin vaan puri ja sitten joutui tikattavaksi lääkäriin ja koira piikille". Mä siinä vaiheessa jo mietin, että mitä *elvettiä siinä selität.. Aika pelottava huvittavaa...joo ja Gimma 5,5kk puree tuskin minua sairaalakuntoon. Eiköhän se olisi sen tehnyt jo sinä aikana kun tassua hoidettiin avoimena jos se olisi välttis halunnut minut suupalakseen.. Hoitsu oli myös sitä mieltä, että sisällä voisi lopettaa sukan pidon (no en lopeta kyllä heti, tuo kun aloittaa painin niin siinä taas kysytään tassun kuntoa) ja ulkonakin riittää suojan pito noin parin viikon verran (no niin minäkin luulin kun se viimeksi oli "terve", nyt en tee sitä mokaa). No se siitä... Harmi vaan kun meidän vakkari eläinlääkäri on Naantalissa. Se on kyllä niin asiallinen, Topinkaan kanssa siellä ei ole koskaan ollut ongelmaa vaikka Topi ei vieraista ihmisistä välttämättä pidä (kehus jopa Topiasta oikeen asiallisesti käyttäytyväksi sakuksi ).


Ainiin, käytiin sitten lopuksi eläinlääkärillä puntarilla ja painoa oli 17,15kg.


Täytyy katsoa jos saisin isännän kuvaamaan meidän seuraamista tuonne ulos. Minusta se näyttää jopa mallikelpoiselta, mutta siitä enemmän kun sen saisi kuvattua.. Naksulla ollaan otettu maahanmenoja ja ne on teknisesti oikein hyviä. Vauhtia tietty tarvitaan lisää, mutta mä olen tällä hetkellä tyytyväinen tuohon teknisesti oikeaan suoritukseen.


Eilen meinasi yksi koira rynnätä pihaltaan Gimman luo (/päälle), mutta onneksi totteli omistajaansa.. Olisi meinaan revennyt multa pelihousut.. Mä en pysty käsittämään kuin joku pitää postimerkin kokoisella pihalla koiraa auki (piha on tietenkin aivan avoin etupiha) ja kun koiran tottelevaisuus on aika liipasimella. Mä luulinkin ensin, että siellä se räkyttää jossain narun päässä, mutta totuus paljastui vasta kun koira tuli kohti ja omistajalla volyymit nousi.. Minä yritän survoa paniikissa Gimmalle makkaraa naamaan ja hoen sille makkarabaarin avoimuudesta kertovaan ääntä.. Vähän se tuhisi koiran suuntaan, mutta ei alkanut räkyttämään sen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti