30.1.2009

Välipunnimista ja pohdintaa


Gimma kuulemma näyttää isolta niin minäpä otin sitten puntarin esiin niin totuus selviää. 17,3kg oli 150g enemmän kuin 10 päivää sitten.. Ja korkeutta 57cm eli 3cm tullut lisää kolmessa ja puolessa viikkossa (korkeuden mittaus ei välttämättä ole kovin luotettava, ihan mittanauhalla ollaan mitattu).. Voi kun se näyttää niin mini-malilta mun silmään. Onhan toi säkäkorkeus tietty nyt jo rotumääritelmän rajoissa, mutta mini se siltikin on.. Ehkä se vielä kasvaa (ja nyt kun sanon noin niin siitä tulee mun "pelkäämä" sotanorsu , itse en henkilökohtaisesti pidä urosten kokoisista nartuista)?? Tai voihan se olla, että omassa silmässä on vikaa kun Tuuma näytti eilen niin sopivan kokoiselta..ihan oikeasti!


Niin ja jottei mua hemmoteltaisi niin eihän niitä tilaamiani kenkiä tullut tänään.. Jo on prkele. Soitin liikkeeseen ja sieltä ilmoitettiin, että kyllä on ne on lähetetty ja niiden olisi pitäny tulla viimeistään tänään.. No kun minä tilaan niin mitään ei tule ajallaan. No maanantaina sitten, toivottavasti olisivat poikkeuksellisesti silloin oikean kokoiset. Onneksi nuo ManMat:it ovat pysyneet jaloissa peltolenkeillä, metsään en ole niillä uskaltautunut (metsässä jos tossu irtoaa niin siellä sen tassun saa niin herkästi repsahtamaan). Nyt alkaa vaan näkymään tuossa jalassa nuo paketoinnin tulokset.. Liikavarpaan kynsi hinkkaa, johon nyt on ratkaisuna liikavarpaan kynnen teippaus laastarilla. Pakettia ei pidetä enää kuin ulkona tossun alla, sisällä pelkkä sukka. Lisäksi kun paketti on pakko laittaa tiukkaan niin tietenkin varpaiden välistä valuvat "suojat" vekeen ja nyt ulkokynsi on hinkannut sisävarpaan syrjään (terveeltä puolelta). Ei siinä nyt mitään isompaa ole, mutta kuhan nyt sekin ärsyttää minua.. Toivottavasti sitten kenkä olisi niin hyvä, ettei siinä tarvisi pitää ainakaan mitään suurempia paketteja alla (toivottavasti ei mitään).


Vähän mietin mitä treeni juttuja pitäisi Gimman kanssa tehdä.. Sivulletuloja pitäisi treenata, Jessica huomautti Gimman hitaasta sivulle tulosta. Olen itse samaa mieltä ja sitä yritetaan saada nopeammaksi. Onneksi tähän saatiin neuvoja, avuksi makkaraa, isäntä ja turhautetaan tuota Gimulia vähäsen. Lisäksi Gimmalle palkka heti sivulletulosta kun tuo ilmeisesti (jos käsitin oikein) tulee sivulle jonka jälkeen istuu. Mä en ole edes sellaista huomannut, mutta onneksi Jessica tuollaisenkin huomasi.  Maahanmenot eivät ole supernopeita, mutta niihin en koe vielä tarpeelliseksi puuttua. Voin jättää tuon hetkeksi yksin makaanmaan ja Gimma pysyy hyvin ja oikeassa asennossa. Mä uskon, että nopeutta saadaan kun liike varmistuu. Lisäksi ehdottoman tarpeellista olisi oppia leikkimään tuon kanssa, mutta eiköhän me saada siihenkin apuja kun tuo tassu on kunnossa (tai saadaan ne kengät). Lisäksi on tullut ajateltu tuota seuraamista, treeniryhmässä sitä otetaan imuttamalla, mutta itse liputtaisin enemmän naksulla opettamisen puolesta. Varsinkin kun siihenkin saatiin neuvoja. Toisaalta imuttamista en heti lopeta, koska sillä systeemillä meidän treeniryhmässä mennään.. Nämä ovat juttuja, jotka tulee näin mieleen ja joihin on puututtava.


 


Lopuksi kuva tärkeistä yhdessä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti