21.3.2009

Pentu-tokotusta


Gimma oli aika laama ja yhdessä vaiheessa alkoi männä jo emännällä hermo.. No kaikki tietenkin alkoi emännän mokailusta.. Ajattelin, että otan Gimman mukaan kaupoille autoon nukkumaan. Jos olisin jättänyt sen kotiin niin se olisi jäänyt luuta kalvamaan ja en halunnut sitten sille mitään ylimääräistä antaa ennen treenejä. Gimma oli sitten autossa ilmeisesti parisen tuntia ennen reenejä vain katsellut maisemia ilman nukkumista.. 


Kentälle päästyä alkoi haistelu (tosin maassa oli tosi paljon makupalojen jämiä), välillä Gimma oli tosi pro, välillä ihan jossain muualla ja sitten piti välillä hyppiä toisten koirien suuntaan yms. nerokasta. Sitten kun vielä tällä kertaa ei oikein pystynyt istuksimaan vaan koko ajan oli jotain touhua. Ajattelin vielä, että teen tokoa ennen pienen lenkin jotta Gimma jaksaisi.. Ajatus hyvä, kokonaistoteutus ontui hieman..


Ainiin ostokset saapuivat, 1m supergrip punaisena -tietty- (no onhan se muutenkin kätevä väri) ja kaksi Klin-juuttipatukkaa (Reijon omistajan valitsemia). No niin, katsotaan saadaanko huomenna seuraamisvideota aikaiseksi. Jos mä yrittäisin tuohon You Tube:en perehtyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti