8.10.2009

Tokoa, matkustamista, shoppailua ja paluu kesään kuvien muodossa


Viimeisestä päivityksestä onkin aikaa. Eli aloitetaan viime torstaista. Me oltiin tokoilemassa Riikan ja Nattan kanssa. Gimmalla aiheena paikallamakuu. Gimma jostain syystä "tamppasi" paikallamakuussa takajalkoja (nousematta ylös). Tällaista se ei olekaan ennen tehnyt, tosin häiriöä oli "vieraan koiran" verran, muita ulkoilijoita sekä Riikan liikkuminen (meillä ohjaajat on ollut rivissä aina). Saatiin Riikalta hyvä vinkki lonkalle vetämiseen eli menen vaan nostamaan koiran ylös lonkalta enkä käske sitä ylös ja siitä maahan uudestaan. Lisäksi takapäänkäyttöä...käyttää kuulemma Riikankin mukaan sitä ihan hyvin. Täyskäännöstä tehtiin myös, itse en ollut niihin tyyytyväinen. Täytyisi löytyä tähän joku kikka-kolmonen millä saisin sen tiiviiksi. Ehkä makupalan kanssa vaan sitä tekemään (ei ehkä suoranaisella imutuksella kuitenkaan). Liikkeestä maahanmeno onnistui hyvin, mutta seisomisessa alkoi arpomaan..toivottavasti tämä oli vain hetkittäinen onkelma..


Perjantaina lähdettiin kohti Naantalia. Espoon keskuksen asema on täysrempassa niin päästiin kokeilemaan ritiläportaiden kävelyä korkealle. Ei onkelmia. Junamatkakin meni tosi kivasti, eipä tuo jaksa ressaa. Viikonloppuna satoi, joten en sitten viittynyt ulkona treenailla. Luettiin Hetan blogia, josta saatiin idea vadin päällä seisomisesta niin naksuttelin sen Gimmalle. Onnistuneita suorituksia jo saatiin (kummatkin tassut siis yhtäaikaa vadilla).


Keskiviikkona käytiin shoppailemassa. Gimma sai uuden pannan, takin, remmin ja juoksupöksyt (emäntä vähän innostui shoppaamaan..). Lisäksi Toukkis sai uuden pannan.


 


Missi poseeraa



 


Aika hyvät heijastimet, mutta minun makuun tuo takki jää liikaa auki etujalkojen kohdalta



 


Ja uudet juoksupötsyt..



 


Takaisin shoppaamasta tultiin metrolla keskustan kautta, koska kävin Rautatieasemalla lataamassa bussikortin. Tällä kertaa Gimma pääsi kokeilemaan pitkiä liukuportaita. Ei se niistäkään mitään välittänyt. Ainoa asia mistä meinasin sen kuristaa keskustassa oli pulujen kyttäys ja niiden perään hinkuminen...prkeleen lintuhullu...


Kotona ei olla kuin piperrelty jotain pientä.. Näytin isännälle yksi päivä meidän temppuja (Gimma osaa nyt pujotella jalkojen välistä ja kävellä haarojen välissä eteen ja taaksepäin) ja hän kysyi että mitä koiratanssia me harjoitellaan.. Mitäköhän kasvattaja sanoisi jos kertoisin jättäneeni kaiken muun harrastamisen ja siirtyväni koiratanssiin...no sitä päivää voidaan odotella... Niin ja ollaan me harjoiteltu noutoakin.


 


 Ensin pitoa...



 


...sitten askeleen verran noutoa.



 


 


 


Lopuksi fiilistelyä kesäkuvien merkeissä:


 


Gimman haku Kouvolan pk-kentältä



 


Pusuttelua vol1



 


Pusuttelua vol2



 


Sitten tositoimiin...haukku aukesi tosi helposti



 



 



 


Pitkä liike


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti