15.1.2010

Ulkoilua ja reenimistä 0,5+0,5


Tämänhetkinen sää on aivan ihana. Joka päivä Gimma pääsee pellolle porhaltamaan. Tällä hetkellä lenkit koostuvat melkeimpä vapaana olonosta. Ja hallinta on pelannut! Yhtenä päivänä "eksyttiin" myös metsään ja taas ihailin yhtä paikkaa siellä. Kuusia ympärillä, lumi on aivan koskematonta siinä kohdassa ja sitä on paljon. Sitten välähti, minähän ihailin tätä samaista paikkaa jo viime vuonna! Kännykkäkamera ei vaan anna oikeutta paikalle, mutta ikuistus piti tehdä.




 


Gimma pitää älyttömästi myös myyrä jahdista. Ihme jos tyttö ei ole kohta timmissä kunnossa kun juoksee noita ojia ylös alas. Niihin on meinaan kiitettävästi kasaantunut lunta!



 


Lenkkien jälkeen on hyvä ottaa kauneusunet



Edellispäivänä satuttiin yhtä aikaa ulos naapurin Reiskan kanssa. Gimma pääsi leikkimään Reiska-miehen kanssa ja siinä oli kiva pari. Se oli helppoa liikuntaa parhaimmillaan. Me seistiin mäen päällä Reiskan ja Gimman juostessa sitä ylös-alas. Reiska oli ihan lööv, no ketä uros ei noin simpsakasta tytöstä pitäisi.. Oli kivaa päästä kyllä jauhamaan koira-asioita. Toivottavasti eksytään vielä toistekin yhtä aikaa ulos. Gimma sai positiivista palautetta mikä todella lämmitti minun mieltäni. Päälimmäisenä jäi mieleen kuitenkin mieleen, että "koiraharrastus tulee olla hauskaa"!


Päivällä käytiin isännän kanssa vähän shoppaamassa. Mustissa ja Mirrissä oli loppuunmyynti niin mukaan tarttui koirakamaa huolella.. Topi the saksanmetsästysterrieri sai Hurtan sadetakin ja sekä fleecetakin, Touko sai myös Hurtan fleecetakin ja Gimma sai metallikapulan (jes, sitä me alunperin lähdettiin hakemaan ) sekä Gappayn kilon noutokapulan. Olisi pitänyt varmaan pitänyt ostaa se 650 grammanen jota normisti ollaan käytetty.. No pitää ostaa se sitten jostain muualta. Mukaan tarttui myös jotain Caesarin kosteaa ruokaa pussissa. Lisäksi Gimma sai keskiviikkona myös Hurtan Pro puolikurkkarin (tosin mustana eli Gimma näyttää pahikselta.. ), joka on tosi kätevä. Minä en normaalisti niin ole puolikurkkareista välittänyt, mutta tuo kätevä kun se ei tule päästä läpi, mutta ei kuristakaan. Nyt pitää hillitä shoppaustahtia.. Hyvä sanoa niin kun Englannista on tulossa yksi tilaus koirille..


Eilen oli pitkästä aikaa reenilöt Jessican kanssa Tuupakassa. Ensin otettiin paikallamakuu Tulen kanssa. Gimma oli taas tosi tarkkaavaisena. Siltä ei kyllä jää mikään huomaamatta. Sitten seuraamista, jossa Gimma vinkui, poikitti, painoi ja edisti (onkohan kaikki jo lueteltu?? ). Varsinkin tuo vinkuminen otti omaan korvaan kun se ei ole sen tyylistä. Yritin illalla miettiä, että mistä se olisi johtunut. Yksi vaihtoehto on, että se olisi nostanut itseään puruja kuuntelemalla.. mutta en minä tiedä, tosi harmittava homma. Olisi pitänyt varmaan ensin vähän heitellä palloa, että Gee olisi päässyt purkamaan itseään. Maahanmeno ja seisominen onnistuivat, tosin maahanmeno oli hidas.


Iltalenkin jälkeen otin seuraamista pihalla (harmitti tuo iltainen niin kovasti). Gimma meni ihan sika nätisti. Mä en tiedä miten mä olisin palkinnut sen niin hyvästä työskentelystä. No heiteltiin toppahanskaa sitten pihalla, ainakin se oli Gimmasta kivaa. Suuri kivi taas ehkä laskeutui sydämeltäni.. Ehkä tämä tästä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti