29.1.2010

Valkeaa Joulua!


Luulin, että nämä tarinat valkeasta Joulusta olisi menneen asioita, mutta..eipä ole, Isännän tullessa torstaina töistä kotiin Gimma oli teurastanut toisen tyynynsä..ja vanua ympäriinsä.. Perjantai aamuna herättyäni kurkkasin yläkerrasta alakertaan, Gimma nukkui sohvalla.. Että näin meillä.. Voin kyllä laittaa tuon teurastuksen omaan pikkiini aika pitkälti. Gimman lenkitys kuluneella viikolla on jäänyt tosi vähiin koulun vuoksi, eikä tottista olla otettu satunnaisesti pieniä juttuja.. Ja sohvalla se nukkui, koska yhden tyynyn päällä jokaisen true-prinsessan on vaikea nukkua...alkaako kuulostaa jo selittämiseltä..?


Kilosella kapulalla ollaan noutoa, hyvin toi. Lähinnä oli tarkoitus koittaa miten se reagoi painavampaan kapulaan, mutta eipä siinä eroa näkynyt. Tokossa aion kuitenkin käyttää 650g:sta, koska sitä on huomattavasti helpompi heittää (en todellakaan osaa heittää vieläkään, edes narupalloa..).


Lisäksi olen naksulla epätoivoisesti yrittänyt opettaa noutoa metallilla. Ensin naksaus katseesta, sitten kuonokosketus, sitten kiinni otto ja nosto. Mutta kun musta tuntuu, ettei tämä etene puusta pidemmälle. Välillä tuo sitten työntelee metskua, rupee puremaan laippoja, välillä nostaa hyvin.. Katselin kyllä yhdestä naksukirjasta, että siellä olisi ohjeet..voisi olla ihan hyvä hankkia jokin opus jos tässä projektissa haluaa edetä. Tuntuu tosi hankalalta kun kaikki tapahtuu niin nopeasti, että ei oikein tiedä mitä vahvistaa.. Yksi aamu Gimma penko pullokassia ja toi sieltä omatoimisesti oluttölkin minulle. No viskelin sitä aamiaisen ohella. Miten tuo naksuttaminen onkin niin hankalaa..? Tosin yhtään liiketta en ole opettanut Gimmaa puhtaasti naksulla, vaan naksu on toiminut suurimmaksi osaksi merkkausvälineenä. Esim. metallikupin päällä seisominen loppui siihen kun kuppi lenteli pitkin olohuonetta.. En mä vaan osaa. Tosin eihän meillä ton metallin kanssa silleen ole kiire, että voishan sitä yrittää viedä eteenpäin puhtaasti naksuttamalla, mutta riittääkö mulla into siihen..? No jos ei niin sitten ottaa helpommat keinot käyttöön, mutta vielä en luovuta..


Tokossa tänään otettiin kaikki alon liikkeet. Oikeastaan mitään ihmeitä ei tapahtunut. Ensin luoksetulo ja hyppy => palkka. Sitten jäävät. Kummatkin meni aika puhtaasti, maasta meinasi nousta ennakkoon sivulle (kyynäreet nousi), seisominen hyvä (loppuperusasento vino, alkoi pallonkuvat olemaan silmissä..). Sitten seuraamista, ihan ok...sutii mutta sutikoot (Minna minä liisaan sun termiä..). Perusasennot oli ihan sieltä ja syvältä aika useasti, sitten kun tuolle tulee "palloefekti" niin se vaan tekee jotain jotta saisi pallon..lupaavaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti