28.10.2010

Kun Gimma tapasi Gootin

Tiistaina oltiin hallilla treenimässä, ensin tokoa, sitten agia. Tokossa tuntuu vähän eri asiat pissivän joka kerta. Nouto sen sijaan sujui. Välillä palautus oli ravilla, mutta se laukka tulee sieltä 75%:sti, mikä on tällä hetkellä riittävää. Harjoittelin myös ennen tokottelua kapulan heittoa ja tulin siihen tulokseen, että kysyn Niinalta lainaan kevyempää kapulaa (olisko se ehkä 300grammanen..?). Sitä osaan ehkä heittää sivullisten ja omaa henkeä vaarantamatta. Agista en edes muista millaista rataa tein..sen muistan, että nyt käytössä on neljä kaarta (1+1 alussa, 1+1 lopussa). Eipä se niitä kaaria siinä välissä näytä kaipaavan. Illalla kokeilin vielä kupin kanssa kaukoja, joo ei sovi edelleenkään Gimmalle..koskakohan sitä oppisi, että näitä kokeiluja voisi tehdä joskus muulloin kuin kokeen alla..? Jotenkin sitä on vaan epätoivoinen, että yrittää juttuja mitkä ei ole ennen sopinut, mutta jos ne nyt sopisi..


Tiistai-illalla kävin ostamassa radiopuhelimet viestiä varten ja voihan hemmetti...ne oli rikki. Valmistaja ei suostu vaihtamaan puhelinta suorilta uuteen vaan puhelin menee tehtaan kautta..toivottavasti kohta saataisiin radiopuhelimet käyttöön! 


Eilen käytiin aamusta tokoilemassa Sirkuskentällä taas ATD-poppoon kanssa. Ensin kaukot, ovat jähmeät. Välillä jumittuu, välillä nousee..todella lupaavaa. Luoksetuloja takapalkan kanssa, mutta en ottanut yhtään stoppia. Hyvä näin välillä, tosin todellinen syy oli kentässä. Hiekkapinta oli jäässä niin tultiin siihen tulokseen, että siinä voi saada tassunahat rullalle. Hyppy liikkuroituna, ensin palkka istumisen jälkeen, sitten koko setti. Oli hyvä. Lopuksi paikkamakuu 4minuuttia, porterlolliepoikien välissä tiiviillä rivillä. Tosi hienosti pysyi vaikka variksia hyppi vieressä!


Iltapäivästi Gootti-sisko tuli kylään. Ensin Gootti pääsi huvipuistoon eli liitelemään. Varsin pätevä tyttö!! Gootin kanssa kokeiltiin ensimmäistä kertaa keppejä ja Gootti oppi ne nopeammin mitä Gimma (Gimma veti huolella kaaristä läpi aika monta harjoituskertaa)..! Ei siis mikkään turha tyttö! Lisäksi Gootti näytti tottisteluja ja pätevä se oli siinäkin. Gimmakin pääsi vielä lopuksi tottistelemaan...pitäähän meidän seuraamista näyttää kun sisko meni niiiiin hyvin. Hyviä vinkkejä tuli. Mm. seuraamisen alussa Gimma ei istu kunnolla (könöttää), se on korjattava napakaksi. Seuraamiseen kokeiltiin liinapakotetta vasemmalla (pientä nypytystä) ja kas, koira suoristui. Ennen olen aina nypännyt taaksepäin niin se ei mitenkään tehonnut ja saanut vain lisää poikitusta ja painamista aikaan. Nyt Gimma palasi nätisti taaksepäin (koska meillä edistäminen aiheuttaa poikituksen). Lisäksi en vieläkään kehu koiraa..toimin ihan kroonisena pallokoneena. Miksi ihminen ei opi vaikka vaatii koiraa oppimaan..?


Siskokset


Gimma ja Gootti olivat kyllä varsin samantyyppisiä ja kun juteltiin niin paljon paljastui samanlaisia tapoja. Gootti oli Gimmaa selkeästi rotevampi rakenteeltaan (mitä nyt Gimma on vähän pläsä tällä hetkellä...) ja tummemman värinen. Yllättävän hyvin tytöt tuli juttuun vaikka eihän ne ole koskaan ennen toisiaan nähnyt.


Tänään ollaan vaan levätty laakereilla.. Huomenna aamusta taas tokoilemaan!

1 kommentti:

  1. Tamperelaiset kiittävät ja kumartavat - hauska reissu tuli tehtyä! :) Gootti-parka ei tosin vieläkään ymmärrä miten joutui puutarha-aidan väärälle puolelle.. ;))

    VastaaPoista