28.11.2010

Viikonloppu seisojien parissa

Viikonloppu vietettiin Vieremällä Toukon synnyinkodissa. Perjantaina lähdettiin ajamaan ja myöhään illalla oltiin perillä. Lauantaina muut "pennut" tuli paikalle ja sitten suunnattiin fasaanijahtiin. Sää oli aivan sairaan kylmä, 15 astetta pakkasta ja kunnon tuuli. Harmi, että me naiset jouduimme luovuttamaan ja lähtemään kesken päivän kotiin. No jos ensi syksynä pääsisi uudestaan mukaan oppimaan. Aivan uusi ja ihmeellinen maailma itselle tuo seisojien käyttö! 

Yksi huono kuva isännästä ja Tousta kävelemässä auringonkukkapellolla.

Lopuksi Toukkis pääsi poseeraamaan äitinsä kanssa pihalle. Äippä oli sitä mieltä, että onko pakko olla tuollaisen kanssa samassa kuvassa.. Touko oli selkeästi isoin ja jämerärakenteisin pentueesta. Siskot oli kaikki samasta puusta veistetyn näköisiä ja enemmän muistuttivat emoaan. Toukkis ja velipoika taas omasi samoja piirteitä.

Toukkis ja äippä

Gimma viihtyi hyvin seisojien kanssa. Missään vaiheessa ei kelleen tullut mitään kismaa vaikka Gimma matkusti niiden kanssa samassa (vieraassa) kontissa yms. Lisäksi Gimma käyttäytyi tosi nätisti Otso-pojan (7kk) kanssa eikä ottanut pahakseen vaikka legopalikat välillä tippui selkään tai vähän rajummin taputettiin. Minä niin tykkään tuon koiran luonteesta, se on täyttä kultaa. 

Lauantaina tehtiin myös semmoinen kökkö huomio, että Gimman kynsi oli haljennut. Ilmeisesti jossain se oli lauantain aikana sattunut, mutta sen tarkempaan tietoa ei ole. Kynsi on päästä mennyt halki niin että hermo tuli esille. Tosi upeesti Gee antoi leikata haljenneet kynnen palaset pois, minä pidin Geen päästä kiinni ja Toukon kasvattajan vaimo leikkasi kynttä. Gee huusi sydäntä viiltävästi.  Kynnen alapuolella on vielä vähän läpinäkyvää kynttä jäljellä (hermo näkyy siitäkin läpi). Nyt jalka on paketissa. Sunnuntain agiliitelyt jätettiin suosiolla läpi, mutta toivottavasti huomenna päästäisiin tokoilemaan kenkä jalassa. Lääkäriin suunnataan jos alkaa siltä näyttämään...eli peukut pystyyn että päästään viikonpäässä olevaan kokeeseen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti