6.12.2010

Ensimmäinen kakkostulos plakkarissa

Taas vaihteeksi panikoin ennen koetta. Sain unta puolenyön aikaan ja tasan klo4 heräsin painajaiseen: Gimma lähti paikkamakuusta. Unta en enää saanut, joten jatkoin pyörimistä sängyssä parin tunnin verran. Matka oli aivan hirveä ajaa. Lunta tuli solkenaan ja jopa KehäIII:lla oli vain yksi kaista käytössä per suunta. Lahdentiellä mentiin pitkään 60km/h, kun eihän siellä päässyt ohi jos joku edessä könysi. Enpä ollut ihan tuollaiseen vauhtiin varautunut. Perillä oltiin klo8.50 ja kehä alkoi klo9.00. Me oltiin toisessa paikkamakuussa, Gimma makoi maassa sen aikaa kun odotin meidän vuoron alkua. Kehään mennessä Gimma vaikutti jo omituiselta, ei ollut oma täpäkkä itsensä. Tietenkin paikkamakuu oli juuri pahimman häiriön aikaan. No ei auta itku markkinoilla. Gimmahan sitten meni, nousi ja käveli perääni kun pääsin kehänauhan kohdalle!!!!!! Videolta katsottuna se ei näytä hirveän ahdistuneelta vaikka vähän se tuntui itsestä siltä. Videolla se näyttää siltä, että se ei todellakaan tiedä mitä on kehässä tekemässä. Ihan sinällänsä sama, *ituttaa!   Nyt meni luotto eläimeen. Yksilöliikkeet sitten mentiin tekemään vaikka eihän ykköstä enää ollut kuin teorissa mahdollista saada. Kait siinä vähän sisuuntui ja nollasi tilanteen. Täytyy sanoa, että pohja oli todella liukas! Eli pojot tässä (liikkeet sekoitetussa järjestyksessä):
  • Paikkamakuu:0
  • Liikkeestä maahanmeno:9 (hidas)
  • Seuraaminen: 9,5 (ainakin hitaat perusasennot, alkupätkä huonoa seuraamista)
  • Luoksetulo: 7,5 (huono stoppi)
  • Seisominen: 10 (liikutti kylläkin taas toista etujalkaa..)
  • Noutaminen: 8 (haukahdus ja kapulan päälle hyppääminen)
  • Kauko-ohjaus: 10
  • Estehyppy: 9 (haukahdus)
  • Kokonaisvaikutelma: 9,5
=153p/200, 2-tulos.




Kehuin heti suorituksemme loputtua Gimmaa "Olet sinä hieno tyttö". Laisi totesi siihen: "Niihän se onkin". Meinasin alkaa itkeä... Ja nytkin itkettää, mutta sallitaan se. On se taitava, tänään ei vaan ollut meidän päivä.

Kehän loputtua otin piilopaikkamakuun. Gimmalla oli purkki jalkojen välissä. Ei ongelmaa.

Illalla tokoon ottamaan paikkamakuuta.

2 kommenttia:

  1. Ei yhden epäonnistumisen takia kannata luottoansa menettää.

    Te olitte niin viimetipassa pelipaikalla että kyllä silläkin varmaan oma vaikutuksensa oli kehässä.
    Kokonaisuudessa ja tilanteen huomioon ottaen ihan huisin hyviä pisteitä muista liikkeistä joista Onnittelut:)

    Ja ei muuta kuin etiä päin :):)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Jaana. Olen yrittänyt spekuloida useamman kerran miksi koira nousi, mutta mitään yhtä ja ainoaa syytä en siihen keksi. Kyllä se vaan niin on, että nyt luotto on aika matalalla.

    VastaaPoista