31.12.2010

Tavoitteita vuodelle 2011

Ensin katsotaan miten vuoden 2010 tavoitteet täyttyi..


Tärkein tavoite, joka toivottavasti näkyy paperillakin on TK1 (/avo1). Sen sitten näkee miten paljon joudutaan tahkoamaan ja pissiikö joku liike totaalisesti. Tällä hetkellä mielessä on TK1, mutta jos jostain salamaniskusta saan ajatuksen siirtyä suoraan avoimeenkin niin sitten tehdään niin.
  • Mitään salamaniskuja ei saatu vaan pitemmän kaavan kautta kulkua. Ensin TK1 ja sitten pari Avo1:stä on plakkariin (+1xAvo2). Olen niin ylpeä Gimmasta, ensimmäinen kisakoirani ja kuudesta kisasta kolmessa 1. sijoitus ja kaksi KP:a ja vain yksi kakkostulos (avo:sta).
Lisäksi yritetään jostain saada se sininen muovilärpäke (Minna etkö sä sanonut joskus että sulla olisi sitä jossai rullassa...jos leikkaisit siitä palan meille..?  ). Muutamaa näytelmää olen katsonut, mutta kauaksi en lähde tuollaisen turhuuden takia rahoja kuluttamaan. Jos se lärpäke ei ensimmäisellä kerralla tipu niin sitten katsotaan asiaa uudelleen, ehkä.....
  • Käytiin näyttelyissä, tuloksena oli hylätty. Eli joskus näyttelyihin pitää vielä uudestaan mennä, tämä setä ei tykännyt Gimmasta. Pääasia, että Gimma osasi käyttäytyä kummallekin jäi hyvä mieli päivästä.
BH on käynyt myös mielessä, mutta minusta se ei ole realistinen ajatus tällä hetkellä.
  • BH kävi kyllä mielessä loppuvuodesta, mutta loppupeleissä on kova kynnys osallistua palveluskoirapuolen touhuihin.
Tokoilun lisäksi tavoite on tehdä ensimmäiset jäljet metsään ja yrittää touhuttaa siellä sekä muistaa tehdä esineeruutuakin.
  • Jälkeä taidettiin tehdä tasan kuusi kertaa. Ei ole meidän juttu..tai ainakaan ohjaajan juttu..
Ja pitäähän Toukollekin olla tavoitteita. Toukosta pitää kasvaa iso poika (tässä tavoitteessa on Toukolla työtä..  )! No taitaa olla emännällä tyytyminen siihen, että Toukosta jää jopa pienempi (siis säkäkorkeudeltaan, painoltaan se on mennyt jo Gimman ohi..) kuin minun pikkuruisesta Gimmasta. Lisäksi Touko saisi ensi vuonna oppia tokon alokasluokan liikkeitä. Mitään kisatavoitteita ei ole, koska Touko on niin pirun adhd. Sen pitää vähän saada aikaa rauhoittua, että voi jotain tokokisoja ajatella.. Harmi kun sitä pallia ei ilmestynyt niin junkkariin ei ole asiaa. 
  • Toukosta kasvoi jämerä poika vaikka säkää ei tullutkaan kuin 61-62cm. Eli ihan alarajalle jäi. Painoa sen sijaan kiitettävät 35kg.

Sitten vuoden 2011 tavoitteet. Päivitetään myös tuonne sivupalkkiin muistuttamaan olemassaolostaan.

  • BH-kokeeseen on nyt mentävä. Nyt pitää vaan kerätä itsensä. On siitä muutkin selvinnyt hengissä.
  • VK1, jos pystytään jatkamaan treenausta.
  • Tokossa tavoitellaan ensin TK2:sta. Tokopuolen vuoden päätavoite on VOI1.
  • Agissa ensimmäinen startti, muuta en uskalla toivoa. Lainaohjaaja olisi varmaan Gimman toiveissa.
  • Toukon kanssa haaveilen ensimmäisestä tokostartista.
Katsotaan taas sitten vuoden 2011 lopussa miten kävi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti