1.1.2011

Savikon vuoden 2010 viimeiset treenit! + ATCanis agsaa ja tokotusta

Taas tuli paljon asiaa. Jos itse pystyisin vaan rauhallisesti niin oltaisiin jo paljon edempänä. Alku meni pipariksi, mutta kun rauhotuin lopetin sohimisen ja änkyttämisen zen-fiilis löytyi! Savikon mukaan Gimma kääntyy todella hyvin, joten minun vaan pitäisi luottaa koiraan. Helppoa kuin heinänteko.. Seuraavassa setissä otettiin keinua. Gimmallahan keinu on hitaahko (onkohan suomea..) kun se on onnistunut jotenkin himmaamaan puolessa välissä. Ensimmäinen keinu meni tosi hyvin, tosin pysäytys tuli niin nopeasti että keinu ehti pomppaamaan ilmaan, mutta Gee sai sen takajaloilla alas. Seuraavalla kokeilulla hyppäsi puolestä välistä pois! Tämän jälkeen saatiin onnistuneita suorituksia (ihan ok, edelleenkään keinu ei ole sellainen kuin ajatuksissani), mutta jäi vähän vaivaamaan keinulta pois hyppääminen. Keinulla kuten muillakin kontakteilla tulisi pyrkiä nopeampaan palkkaamiseen, jää herkästi ihailemaan koiraa..

Jos joskus erehdyn kisaamaan niin voi kuinka saisin itselle sen tuntuman..


Tein Uuden Vuoden lupauksen: En osta suklaata vuonna 2011 eli kylässä saa syödä kohtuudella. Mutta lisäksi lupaan viedä Gimman mahdollisimman pian hierojalle. Gee nautti täysin siemauksin kun Mika sitä hieroi ja jumikohtia löytyi eli ammattilaisella olisi tärkeetä päästä käymään! Lisäksi Gimman polvi tullaan kevään kuluessa kuvaamaan uudelleen. Se patti, mikä silloin tuli trauman seurauksena ei ole poistunut jalasta.  Morelius sanoi kyllä heinäkuun alussa, että patin häviäminen voi kestää muutaman kuukauden, mutta se patti on edelleen polvessa...

Uusi vuosi meni rauhallisesti kotona. Toukkis ja Gimma eivät välittäneet raketeista. Puolen yön aikaan katottiin niitä yhdessä ikkunasta.

Tänään käytiin ATCaniksella agsaamassa ja tokottamassa. Ensin Toukkis. Paikkamakuu reilu puoli minuuttia ruokakippo jalkojen välissä. Hieno Tou kykeni makuuseen (ensin tietty ahdisti kun ruokia ei saanut syödä..  Sitten seuraamista, välillä palkka oli maassa välillä taskussa. Tou oli innoissaan ja seurasi omalla kivalla tyylillään (=poikittaa ja edistää  ). Sitten agsattiin kolmen esteen sarjaa, jossa lelu oli valmiina sarjan päässä. Tou oli pätevä poika!! Sitten sain kuningasidean koittaa puomia..Niina piti pannasta kiinni ja minä syötin namia. Pojalla tutisi puntti toden teolla ja nameja se söi kun krokotiili (onneksi sormet on vielä tallella). Mentiin kolme kertaa puomi edes takaisin ja ehkä viimeisellä kerralla vähän rentoutui. Lopuksi tokohyppyä alomalliin. Laitoin lelun esteen taa ensin piiloon ja lopuksi ainoastaan heitin sen. Alku näyttää hyvältä, mutta kuka kertoisi Toukolle että sen pitäisi seisoa paikallaan esteen takana..?? Sitten Gee. Ihan ensin paikkamakuu, Niina vahti. Hyvin pysyi ja oli rauhallinen, aika muutamia minuutteja. Niinan kanssa ensin katottiin keinua. Niinan mukaan meni hyvin, joten ehkä uskallan vähän hengähtää (Savikon ageista oli pieni epäilys tämän suhteen). Sitten tehtiin pientä pyöritystä Niinan katsoessa. Kovassa vauhdissa kuulemma hyppää puomin ylösmenokontaktin yli...tästä jutellaan Savikon kanssa ensi kerralla. Tätä ongelmaa ei ole ennen ollut, mutta vauhti kun kasvaa niin... Muuten ihan jees meni, tosi koira on keppihullu, joten en saanut sitä ohjattu helposti putkeen kun kepit vetää niin kovaa... Kontaktit muuten oli tosi nätit, olen oikein ylpeä Gimmasta! Puominkin juoksee kovaa ja lopuksi laittaa nätisti liinat kiinni. Loppuaika tehtiin kaikkea tokohömpötystä..luoksaria, hyppyä jne. Ihan kivasti meni. Lopuksi metskua ja Gimma ei tainnut tässäkään (eikä hypyssä) kohtaan äänellä. Kiva ilme oli tytöllä vaikka alkoi ennakoimaan kun palkkasin vauhdista. Kiitos Niinalle kivasta treeniseurasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti