11.10.2012

Keskiviikko on toivoa täynnä, torstaina tehdään rukkaset...

Keskiviikko-aamuna käytiin pyöräilemässä joenrannalla 4,9km. Että oli tyhmä keikka. Gimma kyyläili fasukoita ja minulla menee hermo. Vaikka vauhtia lisäisi miten niin silti se pystyy tiirailemaan niitä. Yritin sitä myöhentääkin asiasta, mutta sen vaikutus ei kauaa kestä..

Keskiviikon treeneissä ensin paikkikset. Ensin istuminen ja sitten makuu (kummatkin lyhennettyinä). Istumisessa Gimma korjasi toista etujalkaa, mutta olin jättänyt sen huonosti joten oma moga. Sitten tehtiin Heidin kanssa liikkeitä. Heidi on kyllä aivan super-ideapankki ja Heidin koirat osaa kaikkea pientä, mutta todella tarpeellista. Näin yksi kerta reeneissä kun Heidi teki Metelle luoksarileikkiä ja nyt ajattelin, että voitaisiin sitä kokeilla Gimmalle. Eli kahden pallon leikillä luoksarin stoppeja. Gimma tajusi aika nopeasti idean ja teki aivan hurjan hienoja stoppeja eli kunnon lukkojarrutuksia (tuolla pohjalla tietty liirasi, mutta sillä ei nyt ollut mitään väliä). Jos nämä stopit saisi siirrettyä itse liikkeeseen niin vauuuu! :D Sitten merkkiä. Kokeilimme Marian neuvolla pommittaa Gimmaa pallolla, Heidi toimi pommittajana. Tämä tehosi ja Gimma alkoi reagoimaan käskyyn erittäin paljon paremmin! Tokalla kiekalla tunnaria ja kaukopohdintaa. Tunnarissa kapuloita oli 15kpl sikinsokin. Gimma haisteli vain ulkoreunan ja pokkana toi KOLME KERTAA väärän. :(((( Autoon se siitä joutui. Helpotettiin ja laitettiin kapulat riviin. Maisteli paria väärää, mutta toi oman. :/ Sitten kaukopohdintaa. Haluaisin, että Gimma nousisi maasta istumaan yhdellä pompulla. Tämä tuntui hankalalta, mutta kun Heidi testasi vähän Gimmaa niin hän sai sen heti nousemaan ekalla ylös. Tässä käden vauhdilla oli suuri merkitys. Minulle tämä oli hurjan vaikeaa, mutta yritetään! Tämän jälkeen vielä yksi tunnari, nyt kapulat (noin 15kpl) kahdessa rivi. Eka tuotu oli taas väärä. :( Tokalla oikea.. Ja minä viillän ranteitani minkä ehdin. :( Heidi kannusti treenaamaan kotona, joten tämä myös kuvioihin sisällä. Lisäksi ihan tunnarin luovutusta, jotta mielentila ahdistavasta tunnarikapulasta saataisiin pois.

Torstaian mentiin aamusta 7km lenkki. Gimman juostessa vapaana pupu tuli nokan eteen (ja minä en ehtinyt siihen pimeessä reagoimaan), joten ajohan siitä tuli. :( Olisi tehnyt mieli tehdä rukkaset tuosta eläimestä! Onneksi se sieltä tuli takaisin nopeasti ja näin koko ajon (koiralla on lamppu selässä).

Illalla tehtiin ensin sisällä tunnarit x2. Kummallakin kerralla oma löytyi ilman maisteluitta. :) Kapuloita kymmenkunta ja sekaisin. Gimma haisteli hyvin myös keskustan kapulat eikä ainaostaan reunoja kuten reeneissä. Sitten pelkkiä nostoja ja luovutuksia. Vähän piti vihjata, että tulehan lähemmäs, mutta sen jälkeen Gimma alkoi jo tarjoamaan lähempää luovutusta. :) Sitten yritin kaukojen ma-is -vaihtoa ja en mä vaan osaa. Pari kertaa sain sen pomppaamaan ja siihen se jäi. Gimma nousi kyllä hyvin, mutta ei "hypyllä". Plaaaahhh, en mä osaa. :(

Viikonloppuna mennään kotiin ja Gimma pääsee nauttimaan hirvenluista. Aivan ihanaa päästä kotiin. :) Gimma on mainio kun jäädään pois Tikkurilan asemalla. Se alkaa ihan vimmattuna kyyläämää, että missä Mika on. Ja sitten kun se pääsee Mikan luo niin itkee jaloissa. <3

Hirveetä ;)

2 kommenttia:

  1. Haluaisitko käydä heittämässä vaikka mun blogiin sun meiliosoitteen, niin voisin kysellä sulta vähän mitä oot tykänny malikasta jne! :)

    VastaaPoista