26.10.2012

Viikon touhut

Tiistaina reippailtiin taas 4,8km pyörällä. Kun Gimma oli vapaana pissityksen ajan niin pupu hyppäsi sen edestä. Ehdin huomata tapauksen ajoissa ja Gimma totteli. Voi miten oli hyvä mieli. :) Huomasi kyllä siitä, että ei se halukkaasti totellut vaan ainoastaan auktoriteetin vuoksi. No samapa tuo.. Illalla naksuttelin taas korokkeen päällä pyörimistä ja on se vaikeaa. Täytyy miettiä jos nyt liittäisi jo käskyn niin jos homma nopeutuisi. Aivan sairaan herkästi edelleen Gimma alkaa tarjoamaan raapimista.

Keskiviikkona oli reenit. Heidin parina oltiin ja olipa taas hyvät reenilöt. Ensin vähän seuraamisen käännöksiä, joissa nyt nälkäinen Gimma oli tosi hyvä. Sitten tunnari. Väärät esillä rivissä oma piilossa. Gimma haisteli erittäin hyvin ja moneen kertaan väärät, mutta ei hermostunut vaikka omaa ei löytynyt. Laajenti haistelua ja oma löytyi pidemmästä heinikosta. Aivan mieletöntä! Seuraavalla kiekalla iskunoutoja, joilla yritän karsia hyppyä kapulan päälle. Hetsasin kunnolla palloon ja noudatin. Tosi hyviä nostoja! Myös hypyn kanssa erittäin hyviä noutoja! Nyt täytyy tehdä viritys, jotta Gimma muistaisi jatkossakin pallon noutoon lähdössä (nyt kapula on saalis). Näiden jälkeen tehtiin tunnari (vähän pelotti, mutta..). Samalla kaavalla ja taas jaksoi haistella hyvin ja oma löytyi!! :D Hitto miten hienoa. Olisiko syy epäonnistumisiin liika kisamainen tahkoaminen? Jos Gimma ei vaan kestä liikaa kisamaisia toistoja ja siitä syystä nämä epäonnistumiset ovat alkaneet taas tulemaan (eli alkaa noutamaan ja unohtaa haistelun)? Koska kyllä se liikkeen osaa. Ja minä olen kuin myrkyn niellyt kun Gimma tuo minulle tunnarikapulaa. Pitäisi vähän edes yrittää rentoutua, mutta se on niin hankalaa. Jotain uusia palkkausmenetelmiäkin pitäisi kokeilla, mutta en oikein uskalla tehdä mitään. Palkkaan 99%:sti luovutuksesta (ja se 1% on sivulletulon jälkeen..)..niin kaavamaista.. :(

Eilen elukkalääkärissä punnitsin Gimman. Tulos 24kg ja minä kun luulin sen pläskistyneen.. :( Luulin, että se olisi kerännyt vähän sitä näyttely-ihmisen sanomaa "massaa", mutta ei.. :( Ruoan määrää olen nostanut reilusti, joten pakko se on jossain alkaa näkymään.. Niin ja siis syy uusintavisiittiin lääkärissä oli passi ja nyt se sitten Gimmalla on. :) Illalla Gimma sai jumpata korokkeen kanssa ja sitten tehtiin myös seiso-maahan vaihtoja. Niitä pitäisi jaksaa tehdä aivan sairaasti.. :/ Ei auta itku markkinoilla on niin sopiva heitto tähän kohtaan.

Torstai illalla alkoi lumisade ja perjantaina kun heräsin niin sitä oli reilusti ja pyöräilyt pitää ainakin hetkeksi laittaa tauolle. Tosi tylsää kun se on niin hyvää liikuntaa Gimmalle. Ajattelin korjata asian ja käydä ostamassa nastat. :) Työkaveri lupasi ne laittaa vielä paikoilleen niin mikäs sen hienompaa! :) Pikku-hiljaa pitäisi myös aktivoitua Gimman valjasasian kanssa kun se viimekeväänä jäi vähän kesken.. Edelleen kuolaan Non-stop Free motion -valjaita..Jos tulee lunta niin Kickspark on myös haaveena.. Mun valjakko tarvii sen! :)

Viikonloppu me vietetään täällä Seinäjoella, koska menen koiranäyttelyyn...töihin. :) Saadaan lämpimästä hallista treeniaikaa niin eihän sitä voinut työstä kieltäytyä. :) Lisäksi Hollolan nahkapaja on paikalla, joten täytyy nyt vihdosta viimein käydä ostamassa Gimmalle kunnon hihna. Olen haaveillut myös nahkapannasta, mutta yritän jättää sen ostamatta. Toivon, että Sloveniassa on kaikkea kivaa krääsää kisapaikalla. Sieltä sitten hankin viimeistään kunnon nahkapannan...ja vähän ehkä jotain muutakin.. :D

Pieni seisojapoika on sitä mieltä, että nyt on jo kylmä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti