4.4.2014

Hhmmmm..

Pientä tokon tynkää pihalla.. Nyt on pakko yrittää tsempata tokon(kin) saralla vaikka aika puhki tässä alkaa olla. Gradu ahdistaa taas vaihteeksi niin että hiukset lähtee.. Pakko vaan jaksaa.. Hanna on onneksi henkisenä tukena..paitti ollaan molemmat koko ajan kipeenä. Kait tämä stressi tekee tämän vastustuskyvyn nolliinvedon.. :( Hannan kanssa puhuttiin myös siitä miten kummallakin on tosi paha kisaväsymys, ei nyt sen takia että oltaisiin kisattu paljon, mutta juuri tuo ensiksi mainittu koulu..vie mehut ihan kaikesta. :( Onneksi töistä ressaamisen voi lopettaa, koska nyt on töitä ainakin vuoden loppuun!

Keskiviikkona oltiin Riikan kanssa tokoilemassa. Oli ihan sikakivaa vaikka ressi painoi päässä. Ensin jääviä, alku meni hyvin, lopussa mokasi kerran maahanmenon.. Vieläkään en ole saanut kiinni mistä mokailu voisi johtua, mutta reenataan lisää jos se siitä.. Sitten luoksari. Eka stoppi super, palkkasin itse. Riikalta hyvä huomio, että palkka taakse joka tapauksessa (ettei ala hiipimään eteenpäin)! Toisen stopin ennakoi (oho!!). Uudestaan tehtynä valui vähän ja Riikka takapalkkasi. Loppuosa erikseen. Ruutu oikeaan oli hyvä, nyt yllärinä merkin takana pallo (nykyään kun Geen tyylinä on jättää merkki mahan alle..). Kaukot oli myös tosi hyvät! Lopuksi tunnari, joka sekin oli hyvä... Eli ihan ok:sti meni ja ehkä johonkin kokeisiin uskallaudutaan ennen isompia karkeloita...

Eilen käytiin isännän kanssa yhdessä pyöräilemässä. Lenkki oli reipas 6,5km. Osan matkaa koirulit saivat mennä vapaana, osan matkaa springereissä. Tästä se kunnonkohotus alkaa! Eka lenkki on aina yhtä kaahotusta, mutta kyllä ne korvat yleensä sitten alkaa löytymään kun lenkkejä saadaan alle. Jopa Touko ravasi todella nätisti. Yleensä se kun peitsaa tai laukkaa. Tavoitteena siis on, että pyörän vieressä vain ravaillaan. Lenkin jälkeen kummatkin saivat palkkaria. Sunnuntaina onkin viestireenit!! :D

Mulla olisi kotona laatikollinen käytettyjä tunnareita.. Löytyisikö tätä kautta joku ei tuttu ketä haluaisi tehdä vaihtarit? Millään en noita jaksaisi keitellä (miten niin laiska)..


Loppuun kuvia pitkästä aikaan!

Gimman lempipuuhaa...tuijottaa toista lelu suussa..

Maailman kaunein Touko-Pouko

On se vaan niin <3

Tuplaseuruuta... Touko ei paina, se näyttää kuvassa siltä! ;)
Touko osaa myös seurata... ;)

Tosi pätevä miäs..onneksi Tou ei paina yhtään..

Arvaa kumpi voitti..

Meidän hienot ja rakkaat <3

4 kommenttia:

  1. Keittäminen, pakastaminen... Eivät auta. Niin kertoo Poliisikoiralaitoksen viisaammat sedät. Mä en IKINÄ tee vaihtareita, vaan ostan uudet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en saa isäntää motivoitua tekemään mulle uusi kapuloita sitä tahtia kuin olisi tarve, joten on pakko turvautua muihin kikkoihin. :)

      Poista