2.7.2014

Tottista

Riikan kanssa tiistaina pohdittiin, että miten Gimmaa voisi viedä paremmin tottiksessa eteenpäin. Mielentilahan sillä alkaa olemaan aika härö, jota ihmettelin kokeessakin. Luulin, että sellaisen posottamisen jälkeen ei jaksa häröillä..näköjään olin väärässä.. Seuruu Geellä oli kokeessakin aika kaamea, mietittiin sitten miten sitä saisi parannettu.. Tultiin tulokseen että koira liinaan ja appari huomatuttaa poikitukset ja edistykset. Lisäksi paljon käännöksiä vasemmalle. Se näytti toimivan kivasti. Jos minä huomautin niin ne tuli aina vähän viiveellä.. Lisäksi tehtiin noudot. Loppuun eteenmeno ja taas tuntui että koira ei voi päästä enää banaanimmaksi mitä on..ihan karmiva.. No onneksi viikonloppuna funtsitaan lisää Minnan kanssa. Täytyy olla tyytyväinen kun moni haluaa auttaa. Ilman hienoja treenikavereita olisin jossain suossa varmaan.. :)

Keskiviikkona reenattiin vähän kotona. Pääasia oli eteentuloissa, mutta otin myös jääviä. Eteentuloissa Gimma tulee vinoon (vinoon edestä katsottuna oikealle), onneksi ainoastaan pari kertaa yritti tulla sivulle suoraan. Otin vähän kiertojenkin kautta, lisää reeniä vaan! Sitten jääviä, ensin maahanmenoa ja sen jälkeen Gimma meni maahan seisomisenkin. Tämä oli täysi yllätys, olikohan sillä korvat auki..? Sen jälkeen sekoittelin tahallaan seisomista ja maahanmenoa, jotta joutuu avaamaan korvat. Ne onnistuikin, joten ehkä vaan korvat oli kiinni..??

Reenit siis jatkukoot ja oma mielentila on ainakin nyt hyvä. Ei tässä ole syytä masentua. :) Tänään kuulin lisäksi, että viestikoiria on SM-kisoissa 10kpl. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti