11.5.2010

Eka aks-paks kerta!


Ensin haettiin Mikaela ja Taavi mukaan, sitten suunnattiin kentälle. Pienen priiffauksen jälkeen aloittiin. Meidän ryhmässä on kaksi shelttiä, muuten kaikki on eri rotusia ja kokoisia. Kentällä oli itseharjoittelussa pöytä, jossa sai "hengata" koiran kanssa. Tavoitteena oli vain makuuttaa koiraa rauhallisesti siinä ja antaa namia. Sitten oli putkeen lähetystä. Gimma tykkäsi putkesta ihan hirveesti. Tehtiin niin että kouluttaja meni pallon kanssa putken toiseen päähän (valmiina ottamaan pallon jos Gimma olisi kiertänyt) ja minä lähetin Gimman. No ei ollut vaaraa, että kiertäisi. Välillä Gimma sai vaan syödä namia putken edessä (hinku putkeen oli nääs aika kova..). Sitten oli hyppysarjaa, jossa harjoiteltiin hyppytekniikkaa. En muista kuinka monta estettä oli peräkkäin (ehkä viisi..?), esteiden väli oli 6 askelta ja korkeutta ei ollut nimeksikään (ehkä alhaisimmalla mahdollisella..?). Minä jäin taas Gimman kanssa ja kouluttaja meni tämän estesarjan päähän pallon kanssa. Pystyi irrottamaan käden pannasta, mutta paljoa en voinut liikkua, koska tuo rökäle ryösti!!  Ja teki sen muutaman kerran...taas vaan namia nassuun. Piti odottaa kunnes koira siirtää katseen eteen palloon ja sitten sai antaa luvan (itse ei saanut liikuttaa raajoja mitenkään eikä yllyttää, vain vapautus). Aluksi kesti kun tuo piti vaan kontaktia, mutta nopeasti tajui, että katse palloon niin pääsee lähtemään. Sitten se varastaminen tulikin kun Gimma oli sitä mieltä, että hän katsoi jo niin eihän siinä enää mitää lupaa odotella. Rimojakin tippua niillä kerroilla kun varasti.


Siinä se eka kerta olikin! Oli sika kivaa ja maanantai sais tulla taas nopeasti! Meillä oli tosi kivat ja tarkat kouluttajat. Kiinnitin oikein huomiota miten ne huomas kaikkia liikkeitä (jee, mun pakkoliikkeet saa kyytiä ja ehkä pääsen niistä eroon! ). Ensin vähän harmitti kun meidän ryhmä treenaa ulkona, mutta jo ekan kerran jälkeen se tuntui parhaalta vaihtoehdolta. Töissä saa olla tarpeeksi sisällä niin ei tartte enää työpäivän jälkeen viettää aikaa hallissa kun kumminkin kesä on tulossa..talvella sitten vasta halliin. Kivvooo hommooo!


 


Loppuun vähän fiilistelykuvia viime kesältä. Kaikki upeet kuvat on ottanut Suvi Virtala (hipsu.com). Pikkukojootti tosin ei ole enää noin hoikka...laihikselle joutanee...




 



 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti