23.3.2011

Terveyskuulumiset ja ehkä vähän kesänkin suunnitelmia...

Gimma tosiaan vieraili Moreliuksella. Hän käsitteli jälleen Gimman niskasta hännänpäähän (keppiepisodinkin jälkeen käytiin samalla ortopedillä). Mitään ei löytynyt, ONNEKSI! 15päivää remmilenkkiä ja jos minusta tuntuu, että vielä on jotain ihmemerkkejä koirassa niin sitten uusintakäynnille. Tämä lääkäri on siitä varsin kiva, että hän ei lähde kuvaamaan vaan kuvaamisen ilosta vaan haluaa löytää kohdan mille näkee tarvetta kuvata. Hän sanoi, että tässä tilanteessa kuvaaminen olisi täysin hakuammuntaa. Nyt harjoitellaan sitten remmissä kävelyä (on muuten aika rasittavaa kun on tottunut vapaana ulkoiluttamaan..).


Kesän suunnitelmatkin tänään selvisivät. Viimeviikon torstaina olin haastattelussa ja paikka aukesi Seinäjoelle, tiistaina olin haastiksessa Helsingissä. Seinäjoki vei kuitenkin pidemmän korren haastavampana työnä... Alustavasti työt kestää syyskuun loppuun. Vielä en tiedä missä asun, mutta näyttäisi siltä, että Gimma jää kotiin ainakin suurimmaksi osaksi. Työ on hyvin reissuluonteista, joten senkin puolesta Gimman on jäätävä kotiin. Ja mikäs sen täällä kotona ollessa isännän, Toukkiksen ja Miran kanssa. Vähän näyttäisi siltä, että kesän agipaikkaa emme voi vastaanottaa. Se harmittaa! Lisäksi muutkin harrastukset menevät tietenkin jäihin. Toivottavasti silti jotain tavoitteita pystymme tänä vuonna vielä saavuttamaan..

6 kommenttia:

  1. Onnittelut työpaikasta! Jos tarvii vinkkejä Seinäjoen suunnalta niin laitappa viestiä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Leijun vieläkin pilvissä. :) Laitan viestiä tulemaan, vinkit on aina tarpeen..

    VastaaPoista
  3. Onnittelut koularista, terveestä koirasta ja kesätyöstä :)

    VastaaPoista
  4. Veera: No ei nuolaista ennen kuin tipahtaa, mutta ainakaan Morelius ei löytänyt koirasta mitään..

    Mikaela: Minä en tiedä mitä sinun kommentille kävi kun se ei täällä näy vaikka olen sen hyväksynyt..outoa! Mutta kiitos onnitteluista ja treeni-intoa! :D

    VastaaPoista
  5. Onnittelut kesätyöpaikasta!!
    Hyvä, ettei Gimmalla ilmeisesti mitään suurempaa vaivaa ollut. Toivotaan, että menee levolla ohi!!

    VastaaPoista
  6. Kiitos Virpi. Ehkä koulutuksissa nähdään ja toivottavasti myös koiramerkeissä. :) Toivottavasti Geelle saikku auttaa, on nuo malit vaan tommosia kaheleita.. :)

    VastaaPoista