6.5.2011

Lomailua Italian auringon alla

Pakko hetkuttaa vaikka tämä Geen oma ploki onkin...ja kuvasaastettakin on muutaman kuvan verran, katsokoon ken jaksaa. ;) 


Nyt on isännän kanssa vietetty pidennetty viikonloppu ohitse. Vaikka Milanoa parjataan jonkin verran netissä (taitaa kyllä kaikki matkakohteet herättää tunteita puolesta ja vastaan..) niin me tykättiin ja minä tykkäsin ainakin ihan hurjasti! Duomo oli ykkösnähtävyys ja sitä tulikin melkein päivittäin ihailtua, kerran käytiin sisällä ja katolla. Lisäksi käytiin aarteita katsomassa. Aivan mahtava katedraali kaikkine pienine yksityiskohtineen. Ihan käsittämätöntä miten sellainen on joskus saatu kyhättyä. 


Duomon katolla

Näitä upeita yksityiskohtia riitti

Duomon katolla 

Lihasmies katedraalin sisällä 

Duomo edestä päin... 

...ja vähän kauempaa... 


Shopattavaa riitti, putiikkeja aivan sairaasti. Oikea ostosparatiisi siis! Italialaista ruokaa tuli myös syötyä, joka päivä ja riittämiin (näkyyn vyötäröltä..). :) Yksi lemppariravintola meille tuli missä tulikin vierailua pariin otteeseen.


Näitä riitti... :)


Tottahan toki sitä oltiin myös viereisessä puistossa vappu-picnikillä. Aivan mahtava keli 24astetta varjossa. Siinä oli kiva juoda skumppaa ja herkutella italialaisilla herkuilla. :P


Mansikoita (oli muuten sika hyviä!), focacciataa, skumppaa, salaattia (pestoa tietty mukana!) ja ilmakuivattua kinkkua :P

Puistossa oli juomapaikkoja

Milanon vanhimmalla ostoskadulla oli myös paikka jossa voi pyörähtää härän pallilla (kyllä luit oikein) ympäri, tämä tuotti onnea pyöriälleen.

Ei mikään tavallinen sisäänkäynti ostoskadulle, ainakaan suomalaisin silmin.

Kuva myös maantasalta

Aika hiano :)

Härän pallilla pyörimässä


Italia olisi kyllä minulle sopiva asuinpaikka...ainakin niiden koirakulttuurin takia.. :) Puistossa koirat sai juosta vapaana eikä se häirinnyt ketään. Koirankakkaan ei tarvinnut pelätä astuvansa kun ne kerättiin. Koirilla oli hienot pannat ja remmit. Harmi kun yhtään liikettä ei tullut vastaan vaikka silmiä yritettiin pitää auki.


Sattumalta löydettiin myös riemukaari jonka kautta Napoleon marssi Milanoon. Hiano sekin!


Riemukaari


Tämä koira istui kaupan edessä vartiossa ;)


Toukkis oli hoitolassa ollessaan päässyt laihtumaan. Ei ilmeisesti ollut ruoka ukkelille maistunut. :( Lisäksi ääni oli mennyt kun oli haukkunut niin paljon. Mira oli viihtynyt hyvin minun porukoilla, mikäs siellä lellittävänä ollessa. :) Gimma oli hoidossa Niinalla ja heillä oli menneet hyvin. Tosin Paavo oli syvästi rakastunut ja vaikka Gimma antoi hammasta niin Paavo oli sitä mieltä että mikään ei hänen rakkauttaan estä (taisi vielä juoksutuoksut olla ilmassa). :D Hienoa, että likka muuten osasi käyttäytyä ja korvat oli kuulemma tallella. ;) Kiitos Niinalle, olet korvaamaton ja olen palveluksen velkaa sinulle. :)



Gimman kanssa aloitetut tunnarisessiot jatkuvat, joka iltaruoka ansaitaan tunnarilla. Olen laittanut kasan tunnareita takapihalle seinän viereen josta omaa sitten etitään. Välillä homma meni tosi hienosti, välillä tuli pari palikkaa kerralla.. No katsotaan mihin tämä tästä menee, ainakaan treenimättä se ei parannu. Matkan jälkeen otetut tunnarit ovat olleet selvästi hektisempiä, mutta olen pitänyt kiinni perjaatteesta että otan väärät vastaan neutraalisti ja oikeasta tulee ruoka. Saas nähdä.. :/


Lisätään vielä, että kaikki koirat ovat jo saaneet punkkilitkut. Isäntä bongasi meinaan Toukkiksen turkista punkin seikkailemasta..  Yöks! :X Alkoipa tämä punkkikausi aikaisin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti