11.10.2014

Töitä, töitä, töitä...ja vähän viestiä!

Gimman kanssa suunnattiin Naantaliin, koska työkeikkaa pukkasi sieltä suunnalta. Mika lähti Toukon kanssa metsään, muuten Gimma olisikin voinut jäädä kotiin. No menee se siellä Naantalissakin kun Gee tulee hyvin toimeen Topin kanssa. Lauantaina päästiin sitten treenaamaankin (mitä se on...) kun oli belgiyhdistyksen toinen viestipäivä. Tällä kertaa paikalle eksyi vain kolme koirakkoa. Tosi harmi kun järkätään koulutuspäiviä niin sitten osallistuminen on tätä luokkaa. No ei siinä mitään, me saatiin hyvät treenit taas kerran! Gimma sai juosta reenin siis kahden muun koiran kanssa, vaikeutuksena tuli lähetykseen häiriöihmiset ja metsään vielä puhuvat ihmiset. Lisäksi viimeinen jälkipätkä oli haastava. Gimma selvitti haasteet erittäin hyvin ja taas saatiin Niinan kanssa uusia ideoita. Tosi mahtava koulutuspäivä!

Gimma Niinalla. Lempipalkka suussa.

Gimma minulla odottaa malttamattomana lähtöä. Geen on vaikea ymmärtää kuinka joku voi lähteä ennen häntä...

Touko-miäs on ollut metsällä pätevä! Pikku-Pokeli on niin pätevä! <3

4 kommenttia:

  1. Harmi, ettei osallistujia ole tuon enempää ollut :/ Mua aina nuo leirit kiinnostaa, mutta ovat harmittavasti liian kaukana, jotta pääsisi lähtemään. Belgien leikityspäiväkin on harmittavasti ihan E-Suomessa.

    Toki, kun jaksaisi, niin puuhaisi jotain tälle suunnalle Suomea ;p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuonnekin oli ilmoittaunut useampi koirakko.. Tosi harmi, ettei ihmiset osaa arvostaa asiaa vaikka kouluttajina on ihan lajin huippuja. :/ En minäkään välttämättä nyt kamalan kauas lähtisi kouluttautumaan (ainakaan nyt kun siihen ei ole aikaa), mutta silloin en ilmoittautuisikaan..

      Poista
    2. Mua olis tää kiinnostanut kamalasti, mutta edes yhdistyksen jäsenenä en koskaan ole kuullutkaan viesti- tai etsintäekoetreeneistä. :(

      Poista
    3. Lehdessä oli siitä mainos, sekä foorumilla ja ilmeisesti facebookissa (itse en ole siellä, mutta näin olen kuullut). Olet vaan missannut mainokset. :/

      Poista