31.8.2013

Arjen eloa ja treenipohdintaa

Funtsisin yksi päivä tuossa Gimman juoksemista minua päin ruudusta tullessaan. Aloin oikein miettimään mistä se voisi johtua. Tulin tulokseen, että kun Gee haluaa palkkaa niin se alkaa tökkimään treeniliivin palkkataskua (purra ei uskalla kun tietää, että se ei ole todellakaan sallittua). Eli tämä voisi puhtaasta ja yksinkertaisesti ajateltuna olla sitä? Alan nyt siis palkkaamaan ruudusta tuloa kainalosta tai vasemmasta kädestä eli oletus treeniliivin palkasta hävisi. Sitten sen näkee olenko oikeassa vai en. :)

Perjantai-illalla vielä tehtiin tunnari viimeisen kerran ennen koetta. Isäntä lähti mökille ja me jäätiin pitämään mökkiä pystyyn Espooseen. Niin ja onhan meillä ne piirimestikset. Oma fiilis on niin huono niiden suhteen..tai pikemminkin seuran, jossa harrastan.. :( No tätä tämä koiraharrastus varmaan on. Onneksi sentään suurin osa ihmisistä kenen kanssa pääsen harrastamaan ovat mukavia. Muuten ei jaksaisi. Huomisen tavoitteena on nollata tilanne ja yrittää nauttia kisaamisesta. Ja aamulla juon keltaisesta Primavera mukista kahvit! :D

Ostin tällä viikolla uuden puhelimen. Vanha alkoi jo tökkimään pienen sisäisen muistin takia. Ainoa vaihtoehto, joka markkinoilla miellytti oli Samsung S4 Active. Se tarttui siis kaupasta matkaan. :) Onhan se iso, mutta ajan kanssa näkee tykkääkö siitä vai ei. Toivottavasti jatkossa blogissa olisi enemmän kuvia. Monta kuvaa lenkillä yritin ottaa, mutta tosi moni oli tärähtänyt..eli täytyy harjoitella ja lukea ohjekirjaa. :)

Gimma löysi pellolta kepin

Rakastan syksyä kun lenkkimaastot laajenevat, meidän lenkkimaastot kotona on niin luksusta!

Vähään aikaan ei ole tullut tassuja katsottua, mutta nyt kuivasin jalat lenkin jälkeen. Yhdestä anturasta pala irti + tassun sisällä haava/pisto, tassujen yläreunoista karvoja irti (ilmeisesti vanhoja haavoja) ja muutama rupi kiinni.. Ainoastaan yksi takajalka oli säästynyt ruhjeilta. Onneksi nirhaumat ei ole pahoja, enkä aio niille mitään tehdä. Ne luultavasti tulivat viime viestitreeneistä kun polulla oli aika teräviä kiviä.. Niin ja onhan Gimman silmäkulmatkin auki taas.. Agireeneissä tuo saa aina silmäkulmat auki, en vaan yhtään tiedä missä. Oma veikkaus on siivekkeiden päät, who knows..

Illalla käytiin vähän tokoilemassa pellolla. Otin vähän pyörähdystä ja sillä Gimman maahanmenot tosi paljon paremmiksi. Täytyy jatkossakin sitä käyttää, koska Gimma kokee touhun hauskaksi. Jääviä voisin myös alkaa tekemään peruuttamalla, jotta näkisin itse koiran. Tähän mennessä olen tehnyt jääviä vain koira sivulla, joten varsinkin yksin harkatessa tiedän asennon varmasti vasta kun olen sen katsonut. Vahviste tulee liian myöhään ja palkka tulee liian myöhään. Kaukoja tehtiin myös, tällä kertaa peruuttamalla. Gimma alkoi tosi herkästi komentamaan, perskules. :P No pienen väännön jälkeen peruutteli kyllä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti