22.8.2013

Tokoilua Sievissä ja viestireeniä!

Viimeviikonloppuna käytiin pyörähtämässä Sievissä. Perjantaina ensin jammailtiin Weekendeissä ja lauantainaamuna piti lähteä ajamaan kohti Lahtea.. Minna joutui vähän odottamaan kunnes pääsin könyten perille. Äänikin oli kivasti mennyt, mutta onneksi se palasi iltaan mennessä. Lauantaina sain illalla ilmeisesti ruokamyrkytyksen ja yö menikin sitten vessassa ravaten.. Aamulla olo oli jotain niin jäätävää, mutta pakkohan sitä oli mennä kisaamaan. Mitään en uskaltanut kunnolla syödä ennen suoritusta, kahden keksin voimalla mentiin. Piilolla meinasi jo taju lähteä, mutta onneksi paikkiksien jälkeen sain huoltojoukoilta Pepsia ja sitä myöten sokeria kehoon. Kiitos Minna. <3 Kamalin kisa ever oman voinnin osalta, mutta ompahan sekin käyty. Minna kuvasi suorituksen ja paljon sitä omaa tyrimistä mahtuu suoritukseen. Kiitos Minnalle videoinnista, videosta paljastuu paljon parannettavaa itselle.
 • Sievi 18.8.2013 Belgianpaimenkoirien RM
  • Istuminen: 10
  • Paikalla makaaminen: 9
  • Luoksetulo: 8
  • Metalliesineen noutaminen: 9
  • Seisominen, istuminen ja maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 9
  • Lähettäminen määrätylle paikalle ja luoksetulo: 7,5
  • Tunnistusnouto: 5
  • Vapaana seuraaminen: 8,5
  • Kauko-ohjaus: 7
  • Ohjattu noutaminen: 9
  • EVL1 259,5p, sij.4/15Heti kisakirjojen jaon jälkeen lähdimme ajamaan kotiin. Kotimatka oli aika jäätävä. Heti kun sai ruokaa pakkiin niin maha ilmoitti, että ei käy.. Onneksi selvittiin Lahteen kipulääkkeiden voimin ja oma osuus jatkui siitä vielä kotiin. Kotona olin joskus puolenyön aikaan.. 

Itseä ketuttaa niin tokossa kisaaminen. Olen koko ajan tyytymätön koiraan vaikka Gee tekee ihan hienosti. Onhan suorituksessa parannettavaa, mutta ei ketään ole täydellinen, minusta puhumattakaan. Siltä se näyttää millaiseksi olen sen kouluttanut. Tunnari ja kaukot oli selvästi Gimman alisuoritus, mutta olisinhan minä voinut itse kaukoissa vähän virittääkin.. ;) Ruudussa ihan turhia pisteitä lähti kun lähetin sen merkiltä liian aikaisin (olisi pitänyt odottaa silmänräpäys, jotta ei olisi lähtenyt väärään suuntaan ja päästänyt ääntä).

Eilen oltiin viestireeneissä ja Gimman motivaatio sen kuin kasvaa! Nyt ei sillä ole mitään ajatusta edes ajatella minua vaan on ihan hulluna Niinaan. :) Ääntä sillä pääsee vähän kun jalat ei vie tarpeeksi nopeasti, mutta annetaan anteeksi. Juoksumatkat oli lyhyitä, mutta meidän lisäksi metässä oli kolme muuta koiraa. Eli saatiin hyvää häiriötä.

Gimma lepopaikalla

Lisäksi eilen mielenhäiriössä ilmoitin Gimman belgien RM-kisoihin. Mennään katsomaan sinne päivän kunto. Edelleenkään Kopassa ei ole uusi kokeita, joten se näyttäisi jäävän vuoden viimeiseksi yritykseksi. Kunhan Riikka tulee ulkomailta niin sitten mennään ruutuilemaan. Ja tottistelu voidaan taas kaivaa naftaliinista ja Gee pääsee maistamaan uutta eteenmenopalkkaa. :P

Tänään mennään aksailemaan. Viisi kertaa on vielä jäljellä. Sitten alkaa aksatauko, jonka loppua ei taida näkyä..

4 kommenttia:

 1. Hei kivaa rotumestiksissa nähdään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä nähdään. Vitsit että jännittää koko koe! :) Kaiken saaminen kuosiin on tosi mahdotonta, mutta räävitään. :P Muuten on ihan sama kunhan tuo juoksisi.....

   Poista