30.11.2014

Flunssaa ja viikon tauko edessä..taas...

Olen sitten taas flunssassa.. :( Treenaamisesta ei ole tullut mitään, paitsi kotona yritän jotain touhuta. Kotitouhut ovat keskittyneet pää-temppuun ja kaukojen hiomiseen.

Pää-tempussa Gimma osaa laskea pään alas käskystä, mutta ilman apunamia laskisi sen mielellään oikean etujalan päälle. Sehän ei oikein sovi, koska silloin asennosta tulee viimeistään epätasapainoinen. Namin ollessa maassa väistää sitä ja laskee pään suoraa alas. Nyt kokeilin sitten hämylaittaa namia ja ne onnistui, pää laskeutui suoraan. Lisäksi ollaan tehty "häiriötä", eli isäntä on vippaillut Toukolle namia ja sekä heittänyt nameja Gimman eteen. Näistä Gimma selviää jo vaikka olen piilossa. Lisäksi ollaan tehty sitä, että nostan Geetä rinnasta ja Geen pitää vastustaa pysyäkseen maassa. Olen myös tuuppinut kropasta sekä nostanut niskasta. :) Hyvin jäkittää. :P Uskon siis, että pään pitämisen alhaalla Gee on tajunnut, mutta paikka sillä on täysin epäselvä. Jotenkin tästä pitäisi päästä eteenpäin..

"Ahdistaa tuo nami"

"En kato sinne, saisko syödä jo?"


Kaukoissa ollaan jatkettu riisipusseilla. Alussa olin lievästi skeptinen, mutta useamman reenin jälkeen ne alkaa tuntua hyvältä. Olen tehnyt oikeastaan paljon vain joko se-istu -vaihtoa tai se-ma -vaihtoja. Näissä Gee on toiminut hyvin ja jos ei ole niin annan palautteen ja yritetään uusiksi. Tästä idea tuli oikeastaan kun puhuin treenikaverin kanssa, jolla on bortsun pentu. Pitää vaatia eikä pelätä sitä. Osa asioista on mitä on, kun on joskus hyväksynyt, että koira vaan tekee, mutta jatkossa pitää olla selvempi niiden asioiden kanssa minkä kokee tärkeäksi. Gimmasta huomaa, että se selkeästi ottaa kaukoissa epäonnistumisesta itseensä (namitkin maassa ahdistaa), mutta seuraavalla toistolla kuitenkin onnistuu. Eli ei Gimma mene siitä mielestäni liikaa paineeseen. Namit sivulla ovat toimineet minusta parhaiten, katsotaan olenko jatkossakin vielä sitä mieltä..

Seuraava viikko menee arkipäivien osalta taas kotoa pois.. Viikonlopuksi sitten on tiedossa muuta touhua. Olisi sitä kiva treeniä kunnolla pitkästä aikaa..luoksaria pitäisi saada työstettyä!!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Väistää kovasti palkkaa (näkyy kuvissa), josta syystä palkka pitää mielestäni olla sivulla.

   Poista
 2. ps. Touko taustalla <3

  Hieman ohi aiheen, mutta Sanille kun aikanaan opetin tuon pään alhaalla pidon, "tasaantui" se pään "asento" kun tuli rauha ja varmuus. Alussa kun asia ahdisti, saattoi kallistella leukaa tai siirrettä leuka maassa päätä. Vahvistin pään paikalla pitoa samalla tapaa kuin paikallaolossa kyynärien jne. kropan pysymistä vetämällä/tuuppimalla (tietty voima ei sama :P) ja kun jäkitti niin sai palkan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin olen tehnyt, tuuppinut ja yrittänyt nostaa. Gimma jotenkin varmistuu kun huomaa, että se yrittää se täysillä. :) Ja tosiaan, pään pito on varmistunut todella paljon ihan vaan reenin kautta.

   Poista