13.1.2013

Paljon tapahtumaa, vähän kirjoittelua..

Tänään oli näyttely Lahdessa. Niina tuli mukaan kannustamaan, mikä oli todella helpottavaa. Tarkkana noissa paikoissa saa olla, hirveesti agressiivisia koiria. Ennen kehää jännitti sikana! Gimma sai Rainer Vuoriselta T. Josko noususuhdanne jatkuu ja ensikerralla se hoo? Onhan se parempi kuin HYL, mutta silti. :( Gimma oli taas tosi hyvä, ensin hampaat käytiin tarkkaan läpi, sitten Gee seisoi mielestäni hienosti ja juoksi hienosti.

Kuvan (c) Emmi Seppänen


"Kookas ja pitkä narttu. Hyvä kuono-osa, hieman leveä kallo ja haja-asentoiset, suuret korvat. Hyvät kulmaukset. Valkoista väriä rinnassa ja etukäpälissä. Löysät ja sisäkierteiset eturaajojen liikkeet."

Kiva tuomari sisänsä, että tuli vielä lopuksi perustelemaan miksi ei voi hoota antaa (ja siis en vihjannut tuomarille). Ei hoota korvien ja rungon pituuden vuoksi, luonteesta tykkäsi hirveästi. Joku tommonen koiran käyttäytymisen arvioiminen -kohta on lapussa, mutta Gimmalla ole raksia missään kohtaan. Ei varmaan kuulu joukkoon tai jotain. Osa koirista pakitti eikä antanut koskea, mutta sai silti punaisen nauhan. Mutta kait sen kuuluu mennä noin tai jotain.. No meidän matka jatkuu, minä en tule luovuttamaan. Hannan kanssa tehdään kesällä näyttelyturnee (kaksi näyttelyä) ja toivottavasti niistä irtoaisi se hoo....... :/

Lisätään vielä, että kivoja ihmisiä oli kehän laidassa. Neuvoivat tyhmissä kysymyksissä ja olivat ystävällisiä. Kiitos heille. :)

Tokoiltu ollaan ahkeraan. Hannasta ja Sysistä ollaan saatu vakkaritokokaverit. Aivan tosi kivaa treenata kun kummallakin on tavoitteita. Lisäksi kummatkin kirjoitetaan gradua. :D No seuraavaksi kunnon treenipostausta. :)

Kiitos Minnalle, joka naamikirjasta tuon Gimman kuvan bongasi. Suuri kiitos kuvaajalle!

8 kommenttia:

 1. Voi harmi ettei sitä H.ta tullut vielä, mutta kyllä se varmasti sieltä tulee!

  VastaaPoista
 2. Minusta Gimma on kaunis. (Jos se yhtään lohduttaa.) Tsemppiä tuleviin näyttelyihin! Ihmeellistä, että h:sta tulee valioitumisen vaikein osio. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei varmaan tarttisi juosta näin paljon jos valitsisi tuomarit tarkemmin. Tuo oli kuitenkin ainoa näyttely mihin päästiin ennen reissua niin halusin sinne tuomarista huolimatta ja näin kävi. Mutta joo, on Gimma minustakin nyt sen hoon arvoinen. Mutta kauneus on katsojan silmässä.. :)

   Poista
 3. Pidän peukkuja että saatte H:n. Mä katoin noi teidän tulevat tuomarit ja tota Harjavallan tuomaria en kyllä voi suositella.. Kerran ollaan sillä oltu pentunäyttelyssä ja mun jenkkilinjainen schipperke PENTU oli sille liian kevyt ja kesken :D

  Mutta eihän sitä ikinä tiedä.. Enkä toki tiedä mistä se tykkää belgeissä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, peukutusta tarvitaan! :D

   Koiranetin mukaan tuo Harjavallan tuomari on antanut käyttömaleille jopa ERIä, mutta on se antanut ERIä myös pienille näyttelylinjaisille. Eli tuosta ei voi vetää oikein mitään johtopäätöstä (tai ainakaan minä en osaa). :/ No mutta jos sitten Raumalla tärppäisi..se tuomari on antanut käy-malille EH:n. :)

   Olen kuitenkin hurjan tyytyväinen tuohon Vuorisen T:n, koska jos on yhtään löysempi niin eiköhän se sen H:n anna!

   Poista
 4. No sitten kannattaa ainakin yrittää. Ehkä sillä on parempi maku maleissa kun skipeissä! :D Toi Rauman tuomari ainakin vaikuttaa hyvältä teille! Kyllä se tulee ennemmin tai myöhemmin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta hei, hyvä jos toinen edes vaikuttaa lupaavalta! Kyllä mäkin uskon siihen, että joskus se H tulee. Toivottavasti ei vaadi älyttömästi lompakkoa. Totuuden nimiin on sen H:n saanu rumemmatkin niin kyllä mekin! :D

   Poista