3.10.2011

Mökkeilyä

Viikonloppuna mökkeiltiin taas Naantalissa, on se vaan mukavaa. :) Lauantaina remmiin liittyi Niina, Antti ja herra VäiVäi. Niinan kanssa otettiin viikonloppuna yhdet viestitreenit ja koira oli taas hyvä. Tosin taas matka oli vaan vaivaiset 300m. Meillä näyttäisi nämä matkat nyt aina olevan tuota pituutta. :( Tällä kertaa maastossa tuli aivan järkyttävä kalliorotko eteen, joten en uskaltanut sitä lähteä kiertämään (olisi pitänyt mennä taaksepäin jne.) niin ajattelin yleisen turvallisuuden vuoksi jään rotkon läheisyyteen (ajatuskin aivottomasta malista, joka hyppää rotkosta alas ei kuulosta hyvältä..). Gimma veti taas aivan mahdisti ja tiesi tasan homman nimen. Pakko on vielä saada pidempiä matkoja alle, jotta ei sitten JOS kokeeseen päästään niin usko lopu kesken. 


Tottistakin pitäisi päästä vähän viilailemaan. Eteenmeno ja jäävät voisi ottaa nyt työn alle. Minä voisin harjoitella kapulan heittoa. :) Isäntä voisi tulla ampumaan..


Tänään oli agsaa. Meni ihan persiilleen. :(( Taas pomppasi esille se meidän suurin ongelma. Minä en vaan välillä opi ratoja. Tuntuu, että olen jotenkin vajaa aivotoiminnaltani kun en kykene ratoja ja ohjauksia sisäistämään. Ja jos en niitä sisäistä niin mitään ei ole tehtävissä. :( Minä en ehdi mitään kevätjuhlaliikkeitä tekemään vaan homma sitten kosahtaa. Agimasennus tuli...ja rytinällä. No tästä on taas tie ylöspäin ja eiköhän se homma taas joskus suju. Ei kyllä kauaa tämä agihuuma kestänyt. :(


Torstaina Gimma pääsee Niinan kanssa Jaakko Knuutin koulutukseen. Itsellä on tarkoitus mennä kuvailemaan treeneihin ja ihailemaan menoa. :)

4 kommenttia:

 1. Tuosta ratojen muistamattomuudesta. Itse olin vielä vuosi sitten aivan surkea niitä oppimaan. Ohjaa siinä sitten, kun on ihan eksyksissä. Mutta sekin on opittava taito. Yhtäkkiä vaan huomaa, että ei ole aikoihin pähkäillyt sitä ongelmaa. Niin kuin esimerkiksi minä nyt reiluun kuukauteen. :D (Tuo loppu oli huumoria.)

  P.S. Sullakin tökkii tämä kommenttilaatikko. :/

  VastaaPoista
 2. Juuri tuo ongelma, miten ohjaat kun et edes itse tiedä mikä on seuraava este. Ja kun Gimma on suht nopea niin eihän siinä ole aikaa miettiä. :/ Mutta toivottavasti tästä tilasta kehittyy! :)

  Harmi jos minunkin kommenttiloota alkaa tökkimään.. :/

  VastaaPoista
 3. Saattoi se vika olla minun tietokoneeni asetuksissa...

  VastaaPoista
 4. No toivottavasti vika olisi vain jotenkin sinun koneella (jos näin on niin toivottavasti saat ratkaistua!), koska vuodatus aikoinaan vaan tökki ja tämä on ollut niin hyvä blogipaikka. :)

  VastaaPoista