28.10.2011

Savossa ja tokoa kera kummankin elukkasen

Savonmatkalla Toukkis sitten rakastui. Voi että miten piti kyörätä Gimmaa ja itkeä perään. Onneksi kotiin päästyä Toukkis on silmissä rauhoittunut, ei itketä ja Gimmakin saa olla aika rauhassa (ilmeisesti autoilu samassa kontissa oli vähän liikaa Toulle..). Savossa Toukkis pääsi töihin ja me Gimman kanssa keräsimme suppiksia (tosin isäntä auttoi meitä tässä projektissa aika paljon)..ja niitä riitti! Tuliaisina Espoon pakkaseen yksi ämpärillinen ja muovikassillinen suppiksia. :P Gimma piti metsästysmajasta kun oikein luvan kanssa sai nukkua sängyssä.. Niin ja kun ulkoa löytyi hirventaljoja (käsittelyyn meneviä) niin mikäs sen parempaa kun käydä niitä ja muutakin teurasjätettä kaivamassa lahtivajan ympäristöstä (ja minua tietty pusuteltiin illalla..).. :X Kerran pääsin myös metsälle katsomaan Touta töissä ja se oli erittäin mukavaa.


Gimma sängyssä

Toukkis the kaunis poika

Tou poseeraa

Tou ja isäntä lähtevät metsälle


Voihan kaukot..eilen siis taas jumpattiin.. Nyt yritän haukkana katsoa takajalkoja, muilla jaloilla viuhukoot miten tahtoo, mutta ne takajalat on pysyttävä paikoillaan. Alkoi tuntumaan meinaan, että uudellakin käskyllä steppaa (hitaasti, mutta varmasti..) eteenpäin. Olen aivan vieressä, ettei tätä tapahdu. Toivottavasti joskus pystyisi sitä etäisyyttäkin ottamaan.. Nyt laitoin vielä namin jalkojen väliin, mutta ei se näyttänyt sitä oikein tajuavan.. Katsotaan tajuaako joskus. Ennen meinaan tämä kokeilu sai hullua jumitusta "en pysty nousemaan kun nami on jalkojen välissä", mutta nyt ei ollut ongelmaa. Saatiin paljon toistoja, mutta ärsyttää itseä vaan hinkutus-vinkutus. Varsinkin kun tällä vuodelle ei saada enää VOI-starttia niin tämä oli sitten tässä. Ei vaan lompsa kestä lähteä ajamaan kokeisiin hornantuuteliin missä olisi tilaa (eikä siinä olisi järkeäkään tällä tasolla, mitä me näytetään tällä hetkellä). Katsotaan sitten keväällä uusiksi.. :( Masentavaa. :( Minun motivaatiotani syö aivan armottomasti, ettei ole mitään etappeja. Julkastaisiin edes ensi vuoden kisakalenteri niin pääsisin suunnittelemaan kisoja.


Toun kanssa harjoiteltiin seisomista. Se on totaaliunohtunut äijän kaalista. Nyt kokeilin semmosta, että käskyn jälkeen lensi namppa Toun eteen ja se auttoi. Eihän Tou pysty kävelemään kun tietää käskystä nampan lentävän. Näkisitte kuin se rypistää otsaansa ja on tosi huolestuneen näköinen kun nami lentää. Toinen ottaa niin tosissaan nämä tokot. Aika hassu ukkeli. :) Yritin sille myös naksutella huvikseni 2on2off:a (kun Minnalle "leijuin" että kontaktit on niiiin helppo opettaa :D ). No...eihän se Tou oikein tajunnut, mutta eihän se tarkoita sitä ettei Julkku niitä tajuaisi. Julkkender on sentään belgi, vai mitä Minna..?? ;)


Illalla kävin Toun kanssa juoksemassa. Alkumatka meni hyvin, loppumatka oli kummaltakin vähän löysempää menoa. Puolessa välissä lenkkiä tuli räkyttäviä ja hyökkiviä pikkukoiria vastaan, huomasi taas miten Toukkis jäykistyi. Paljon saa vielä lenkkeillä että juoksemalla noiden ohi päästäisiin.


Torstaina suunnattiin Gimman kanssa Koneen kentälle treenaamaan. Motivaatio taas loisti poissaolollaan. :( Ensiksi otetiin paikkamakuu (myöhästyin istumisesta, jotenka nyt vaan makuu). Iida vahti ja oli kuulemma hyvin. Sitten otettiin noutoja (kummatkin), kokeilin iskunoutoa puukapulalla, mutta en tiedä oliko siinä mitään järkeä. Nosteli ihan kivasti. Metallilla Gimman vauhti on hurjasti parantunut ja ilme on tosi hyvä. Tiputtaa raville parimetriä ennen minua, tosin taas pääni lähdössä ääni. Pienellä treenamisella ajatuksen kanssa yleisilme jo paljon parempi mitä ennen. Stoppeja tehtiin paljon, mutta niitä pitäisi tehdä vieläkin enemmän. Takapalkan olemassaoloa on vaan muistuteltava. Kaukojen tekniikkaa tehtiin pariin otteeseen ja välillä se oli tosi vaikeaa. Myös Iida kokeili Gimman kanssa niitä väännellä ja totesi, että aika levottomat jalat elukalla on..joo olen samaa mieltä.. Tunnari tehtiin niin, että kourallinen Froliceja oli ennen tunnareita. Siinä likka niitä natusteli oikein urakalla, mutta haistelu oli sen jälkeen tosi hyvää! Ja oma tuli. :) VAU!!! Jotenkin tuntuu, että tällä hetkellä saan liikkeitä myös hajalle. Mm. ruudussa Gimma on alkanut valumaan toiseen reunaan (ylläri..oikealle puolelle kun sillä puolella on oikea käsi josta pallo lentää..). Ajattelin sitten kisaamattomuuden kunniaksi laittaa hommaa rikki poikki pinoon oikein urakalla ja alkaa opettaa tuolle merkkiä. Saas nähdä mitä ruudulle käy sen jälkeen.. No lohdutan itseäni ajatuksella, että kuitenkin jossain vaiheessa se merkki pitää opettaa niin otetaan nyt se kakka vastaan mitä siitä seuraa.


Ainiin..ja kun jokunen on kysellyt minua hallille harjoittelemaan niin hommasin vapaaharjoittelukortin. Että nyt pääsemme halliinkin treenimään! Koulussa tunteja ei ole kovinkaan paljoa, että jos harkkailu päiväsaikaan kiinnostaa niin me kaivataan treenikamuja (kumpikin agi ja toko käy). :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti