20.12.2011

AT Canis agit

Käytiin aamusta vähän harjoittelemassa Kinkunsulatusratoja AT Caniksella. En edes muista koska viimeksi oltaisiin siellä reenilöity. Haasteita aiheutti pelkästään se, että kaikki painot mitä hallista löytyi niin laitoin kahteen putkeen, mutta ei ne riittäneet vaan putket sinkoilivat holtittomasti. Päädyin sitten ratkaisuun, että tuen toista putkea osin seinää vasten, jotta pysyisi edes jotenkin kuosissa, toista sitten suoristelin. Vähän Gimma luisteli, likasta näkyi että on taas pitkä aika kun ollaan oltu keinonurmella viimeksi. Tämä vahvisti käsitystäni, etten todellakaan mene Hyvinkäälle. AT Caniksen pohja on hyvä, mutta jos siinäkin nyt vähän luistaa niin Hyvinkäällä tekee sitä enemmän. Rimojakin tippui, osaksi varmaan juuri luistelun takia. 


Ensin möllirataa: Loppusuora aiheutti nyt vähän hankaluutta yksi hyppy (3) oli aika lähellä suoraa. Gimma pyrki sitten senkin hyppäämään. No kerran tehtiin luukutus ja sitten se olikin pässinlihaa. Käteen likka tuli hyvin, joten putki (6) ei ollut ongelma. Möllirata siis pääosin hyvin. :) 


Kisaavien rata: 1-3 sujui todella hyvin! Kerran Gimma aloitti kakkosvälistä kepit, mutta se varmaan johtui siitä kun jouduin siirtämään putkea Gimman ollessa siellä sisällä ja samalla ohjasin kepeille. Aika mielenkiintoista olla yhtä aikaa ratahenkilö ja koiranohjaaja. :D Takaaleikkaus sujui hyvin ja Gimma sujahti nätisti putkeen (5), ehkä saatoin koiraa liikaa, koska seuraavassa putkessa haltuunotossa tuli kiire ja pari kertaa Gimma hyppäsi hypyn (8ja2) ennen putkeen menoa. Tehtiin kuitenkin useampi haltuunotto ja homma pelitti sen jälkeen. Valssipyörityksen hypyillä 10-11 sujui hyvin ja loppu oli taas sujuvaa tykitystä. Ja loppuhuomio, ekalla hypyllä ei taaskaan pudottanut.


Aksa on kivaa. :)

2 kommenttia:

  1. Aksa tosiaan on kivaa innokkaan koiran kanssa. :) Liukastelu vähemmän kivaa. :/

    VastaaPoista
  2. Innokas koira on kyllä kiva. Tänään juuri kaverin kanssa mietittiin, että on se hyvä kun koira, joka kestää toistoja. Agissa kun pitäisi ohjaajankin kehittyä (ei riitä että koira kehittyy) niin tuollainen, joka kestää toistoja niin sen kanssa pääsee itsekin oppimaan. Ei hyydy vaikka sama kohta otetaan x:s kerta uusiksi. :)

    VastaaPoista