28.12.2011

Tokotusta

Tänään tokoiltiin AgiTokolassa Tiltun kanssa kaksin, oli hurjan kivaa. Taas tuli sulateltavaa niin minulle kuin Gimmallekin. 


Aloitettiin tunnarista. Otin muutaman perusasennon ja Gimma oli jo aika vireessä. Taisi luulla tulevansa agiin.. Kun Tiltu laittoi kapulat maahan niin Gimma oli vetänyt etuosalle painon niin, että se oli lähelle maata (eli valmiina sinkoamaan). Sitten lähdettiinkin yhdessä kapuloille. Jätin Gimman seisomaan kapuloille ja itse siirryin vähän taaksepäin. Odotettiin tovi ja päästin haistelemaan. Gimma teki hienoa, rauhallista työtä ja oma tuli varmasti (haisteli kunnes tuli oma vastaan, jonka nappasi ja toi). Tiltun mukaan koira tietää, mitä sen pitäisi tehdä, mutta tuossa viressä missä ensin oli niin tehtävä on mahdoton. Nyt jatketaan näin hetki, sitten kasvatetaan matkaa ja viimeiseksi lisätään vauhti. Ja ollaan ehkä vuonna 2020 seuraavaksi kisoissa, mutta elämä on.. Sitten Gimma autoon ja avustin Tiltua. Tämän jälkeen Gimma pääsi tekemään kaukoja pieni speedbumb takajalkojen edessä. Nämä onnistuivat tosi hyvin! Vielä on työtä, mutta suunta on nyt oikea. Kaukoissa ei näytä pikavoitot olevan meille vaan pitkä ja kivinen tie.. Sitten merkkiä. Laitoin lätkän merkin taakse, mutta jotenkin se antanut mitään vaikutusta (???). En jäänyt vaatimaan alustaa vaan nappasin sen pois ja tehtiin merkkiä ilman alustaa. Ohjasin Gimmaa kädellä ensin aika lähellä merkkiä, jotta saisin sen aivan suoraan merkin taakse. Sitten heitin namin Gimman taakse josta sai tulla merkille (lähinnä siis suoraa etenemistä merkille). Muutaman kerran heitin nampan vähän sivuun merkistä, jotta joutui asettumaan oikeaan kohtaan. Tällä hetkellä Gimma tykkää seisoa merkki etujalkojen välissä, mielummin näin kuin liian kaukana. Lopuksi hyppynouto metallilla, jossa tuli inan ääntä. Muuten oli napakka ja nopea suoritus.


Iltaisin Gimman kanssa ollaan tehty lähinnä kaukoja, tosi kivasti näyttää etenevän. Toivoa on siis! Nyt täytyy tunnarin kanssa vaan ahkeroitua, jotta pääsemme johonkin malliin.. Kiirettä kokeisiin ei ole kun kuulemma ei niihin edes helpolla pääse. Täytyy siis hinkuttaa-vinkuttaa, että sitten kun sinne asti päästään niin ollaan jo jossain tasolla. Edes teoreettiset mahdollisuudet tulokseen pitää olla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti