3.12.2011

Tokotusta Agitokolassa

Tänään käytiin varovasti tokoilemassa. Tassut ovat hyvin parantuneet, mutta otettiin silti rauhallisesti. Pääpaino treenissä oli perusasennoissa, eteenistumisessa ja tunnarissa. Ensin perusasentoja, vähän matkaan tuli vinoja, mutta pääosa oli aika nopeita ja suoria. Eteenistumisissa oli sama juttu, Gimma ei kuitenkaan kertaakaan tullut sivulle. :) Palkan suunnalla sain onneksi korjattua asiaa. Tunnarissa tein samat temput kuin mitä olen noudossa tehnyt; Gimmalla on liian suuri odotusarvo, jota on vaan muutettava. "Käsky"-sanasta se oikein vetää itseään alas ja siirtää painoin etujaloille Eli alku normaalisti, mutta ei lähdetään omaa etsimään. Otettiin vähän perusantoja väliin ja sitten uudelleen kapuloille. Lähti haistelemaan toisesta reunasta (oma oli keskellä), oman kohdalla nappasi sen. En tiedä tuliko epävarmuus, mutta pudotti sen ja haisteli loputkin. Sitten nappasi uudelleen oman ja toi sen! Taito tyttö. <3


Huomenna messariin töihin, Gimma kiittää kun toivottavasti löydän sieltä kestäviä narupalloja!

6 kommenttia:

 1. Täytyy kokeilla sellaista seuraavalla kerralla (mistäköhän niitä saisi?). Gimman ehdoton lemppari on D&C:n superpallo (se keltainen). Nyt ostin sille narullisen Fun Ball:n, katsotaan miten kauan se kestää. Tosin irrotin siitä narun heti, koska vähän epäilen pallon kestämistä..

  VastaaPoista
 2. http://www.aktivistin.net/motivaattori/motivaatiopatukat-ja-pallot.html

  Joistain eläintarvikelikkeistä on myös saatavilla, kannattaa kysäistä suoraan Lauralta.

  VastaaPoista
 3. Tuolla on vaikka mitä.. :D Täytyy pitää mielessä!

  VastaaPoista
 4. Löysitkö jo narupallon? Ostin vuosi sitten berran kojulta narupallon ja se on ollut kestävä! Ainoa huono puoli on se naru, joka on juurikin NARUA. sellaista kapeaa ja kädet polttavaa. Ei siis mikään vetolelu, vaikka muuten onkin kiva :)

  VastaaPoista
 5. Löysin, ostin Berralta Narullisen FunBall-pallon. Tosin otin siitä narun irti ja vielä se ei ole hajonnut. Siitä saa myös hiekat pois aika kivasti pyyhkäsemällä (vaikka se olisi kuolassa), koska hiekkahallissa treenaaminen ei tee hampaille hyvää. :/ Tavisnarupallot kun alkavat Gimmalla halkeilemaan (pinta menee pehmeäksi) ja se vasta jos mikä on myrkkyä hampaille. Mutta täytyy kurkata Berrankin narupallot kun kojulle seuraavan kerran eksyy, kiitos vinkistä. :)

  VastaaPoista