26.2.2014

Niitä hyviäkin uutisia huonojen rinnalla

Pikkuhiljaa tästä aletaan taas reenaamaan! JEE! :D Tänään treenattiin Riikan kanssa Leppävaarassa. Gimman kanssa otettiin seuraamista ja voi miten se oli innoissaan. Vähän suoraa ja sivuaskeleita. Vinot perusasennot (sivuaskeleissa) Gimma korjasi itse hienosti. Sitten otettiin noudon loppuasentoreeniä. On muuten hankalaa.. Herkästi Gimma lähtee tarjoamaan sivulla luovutusta ja tarvitsee silloin pientä käsiapua siirtyäkseen eteen.. Painetta Gee otti (näkyi suussa), mutta ei minusta liikaa. Toistoja tarvitaan vaan yksi miljoona, mutta yrittänyttä ei laiteta. :) En koskaan enää tee sitä virhettä, että veivailen luovutusasennon kanssa..monesko kerta tätä hoen.. Tunnarissa otettiin pidempi matka kapuloille ja isommat kapulavälit. Ensimmäisen kapulan Gimma nappasi suuhun, mutta sylkäisi sen ja jatkoi haistelu. Oma tuli ja palautus laukalla. :D Nyt vaan toistoja, jotta saadaan rutiinia peliin. :) Treenien jälkeen Riikkakin sanoi, että Gimma on paljon parempi. Niin minustakin. Nyt vaan pikkuhiljaa palataan arkeen takaisin. :)

Gimman toinenkin veli on kuvattu nyt selästään, SP1. :( Olen niin onnellinen, että kuvasin Gimman selän virallisesti. Olisin muuten tässä vaiheessa niin hermorauniona. Toivottavasti velipoika kuitenkin pystyy elämään kivutonta elämää..

Tänään sain tietää, että kirjallisuustentti meni läpi!!! Yksi etappi on taas takanapäin!! Yksi tentti vielä on ainakin jäljellä... Puurtaminen jatkuu. :D Gradu alkaa jo olla hyvissä kantimissa, mutta vielä pitää veivata.. Kyllä tämä tästä... :)

Kävin Toukon kanssa tänään heittelemässä frisbeetä. Se on kyllä niin pätevä ja sen kanssa on kiva heitellä lättyä kun ei tarvitse pelätä, että se loukkaisi itsensä. Harjoiteltiin myös lähiheittoja ja muita temppuja kanssa. Pätevä Tou-Tou. <3 Harmi kun ei ole lunta niin ei pääse vetohommiin...kohta pitää varmaan ostaa kickbike.. :P

4 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, että Gimma alkaa olemaan jo noin paljon parempi ja hyvällä mallillahan tuo koulukin jo on, loppurutistusta siis enää vailla:-P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihdoin alkaa tuntua, että aletaan olla jo plussan puolella tästä rytäkästä. Ei mennyt Gimman sterilointi ihan kuin elokuvissa, mutta kai tämä on sitä elämää..

   Ja kiitos koulu-stempityksestä! Olen niin fiiliksissä kirjallisuustentistä! Välillä tuntuu, että olen korvia myöten savessa jumissa ja nyt tuntuu siltä että vaikka saveen eksyisi niin kaivan sieltä itseni pihalle. Kyllä tämä tästä..!!

   Poista
 2. Gimma oli oikeesti ihan eri koira kuin tuossa kuukausi takaperin.
  Toivotaan, että vaikeudet on nyt takana päin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on niin hienoa kuulla, koska sinä olet nähnyt tässä Gimmaa tässä välissä. Toivotaan, että vaikeudet on takapäin! :)

   Poista