20.2.2012

Hyvät neuvot, parempi mieli

Tänään on ollut kaikin puolin tosi hyvä päivä. Koulussa meni kivasti, agissa oppisin taas uutta ja päästiin vielä agin jälkeen toko-koulutukseen!

Agissa opin taas vaikka ja mitä. :) Opin käteni asennon merkitykseen, ajoituksen tärkeyttä yms. Treenit kuvattiin, joten kuvamateriaalia on tarjolla ainakin minun käyttöön. ;) Vähän Gimma roiski minusta rimoja tällä kertaa, paremman analyysin tietty pystyy tekemään videolta. Harmittaa, että meillä oli ehkä toiseksi viimeinen kerta tällä kouluttajalla ja jatkosta ei ole tietoa. En tykkää yhtään jos meille tulee vaihtuvat kouluttajat tms., koska niillä on harvoin mitään annettavaa meille. :(

Agin jälkeen päästiin tokoilemaan. Yksi ryhmästä ei ollut tullut paikalle niin mentiin paikkaamaan häntä. Tällä kertaa päästiin Ansulle esittämään tunnaria. Ensin otettiin lähetys kuten kotona, noin 3metristä. Vähän Gimma oli hätänen, mutta oma tuli. Ansun mukaan Gimma tarvitsee vain kokemusta, se osaa tunnarin, mutta kierrokset haittaavat. Reeniä vaan mahdollisimman ereissä paikoissa ja hallilla tms. helpottaa, koska ne Gimmalle "pahoja paikkoja". Vaikeuttamiset lähtee tekemään muualla kuin kierroksia nostattavissa paikoissa. Tässä välissä tehtiin vähän seuraamista, kun Gimma ei oikein kestä ottaa paria tunnaria putkeen. Gimma seurasi muuten tosi hyvin! :O Oikein itselläkin monttu auki asiasta, Ansu kehui että näyttää todella hyvältä. Piti tosin korjata, että näin ei yleensä ole... Sitten uusi kokeilu. Ansu esitteli myös toisen tyylin, joka menee jatkokokeiluun. Eli normi kisanomainen alku, mutta jätänkin koiran istumaan ja siirryn itse puoleen väliin. Tässä syöttelen kourallisen nameja seisaaltaan ja kun ne loppuu niin lähetän koiran kapuloille. Itse jään odottamaan Gimmaa ihan normaalisti, jotta se pääsee luovuttamaan kapulan. Tässä tyylissä Gimma saa jo hieman juoksua, mutta kuitenkin jarrutuksen ennen kapuoloita. Näitä kahta tapaa sitten vuorotellaan. Tosi sekava sepustus, mutta taas flunssan kourissa aivot on vähän narikassa. Mutta toivo taas heräsi ja tokointo. Ei me olla niin syvällä suossa olla kuin välillä itsestä tuntuu. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti