26.4.2012

Osa ohjaajan stressiä pois

Eilen sain pidettyä tutkimussuunnitelman esityksen. Aivan todella hieno fiilis. Työ on siis vielä hyyyyvin kesken, mutta eiköhän tässä vielä tavoitteessa pysytä! :) Ensiviikolla alkaa jo työt ja kamatkin viedään tässä välissä Seinäjoelle. Gimman kannalta muutto on ehkä hyvä juttu, minusta tuntuu, että olemme päässeet varsin hyviin piireihin ja uudet näkemykset ovat aina tervetulleita.

Tänään mentiin taas Minnan ja Kitan treenaamaan ulkokentälle, viimeistä kertaa tänä keväänä. :( Näitä treenejä tulee todella ikävä, ei varmasti oltaisi näin tehokkaasti koko kevättä treenattu ellei oltaisi Minnan kanssa sattumalta alettu juttelemaan Lentsun tokopäivillä. Minnalta sain hurjasti ajateltavaa ja paljon hyviä vinkkejä. Gimma on mennyt joillain osa-alueilla niin hurjasti eteenpäin, ja ehkä minäkin olen saanut uskoa eläimeen treenien myötä (huom. ehkä)..?? No kuitenkin tämän päivän treenin idea oli taas voivoivoi-luokka (kuinka yllättävää...). Koko treenin Gimma oli todella hiljainen, ei tainnut kertaakaan vinkasta?? Ensin tehtiin paikallaolo ja Gimma the lepakkotyttö pääsi makuulle ihanaisen naisen viereen. Sitten pieni preikki. Ensin seuraamista, ihan ok menoa, perusasennoissa varsinkin sivuaskeleissa työntää peppua mun selän taakse. Sitten istuminen, oli kuulemma hyvä. Minna totesi, että jo ihme jos ei kokeessa istu...katsotaan siis kokeessa onko ihmeellisyyksiä tarjolla... :P Sitten luoksaria, voi hemmetti mikä murheenkryyni. Alan nyt tulittamaan sitä pallolla tai jotain, miksi hitossa se tulee kovaa eikä mitenkään tunnu reagoivan. Kokeilin vielä eri käskyjä (vapaamuotoisempia), mutta ei se yhtään ollut erilainen. Vai pitäiskö treeneissä ottaa joku sata luoksaria, jotta se tajuaisi? Vaikka Minnalla on pallo niin silti tuntuu, että sillä on tosi kova imu mun luo... Tästä ei tule mitään....... :/ Ruutuun juoksi hyvin ja varmasti oikealle paikalle, siitä palkka. Sitten metalli, nosto oli hidas (hyppäsi kapulan päälle), mutta tuontivauhti oli hyvä, ote oli hyvä (tosin kapula oli vinossa suussa, mutta tiukasti!) ja luovutus oli hyvä. Sitten tunnari. Torni +vieras ja oma. Huomasin kun olin kääntyneenä, että Gimman takajalat tärisee ja ajattelin jo tässä vaiheessa, että peli on menetetty. Ei kuitenkaan ollut vaan meni ihan siivosti nokka maassa. Nappasi heti oman, tiputti kun huomasi toisen kapulan myös esillä, haisti sen ja otti uudestaan oman. VAU, hyvä Gimma! Lopuksi vielä kaket, jotka oli tosi hyvät ottaen huomioon juoksut (se oma takapää kun on niiiiin hyvän makuinen ja hajuinen). Ensimmäisellä nousulla ei noussut seisomaan, mutta sen jälkeen ei mitään ongelmaa vaihtojen tai liikkumisen kanssa. Vähän kääntyi Minnan suuntaan kun Minna oli taas palkkaamassa, mutta en tee siitä ongelmaa kun se ei normaalisti ole ongelma.

"Vahvuudet" (=liikkeet jotka osaa, kauneusvirheitä ei lasketa) voittajassa:
  • paikallaolo
  • seuraaminen (vähän siinä tässä pysyykö suu supussa ja paikka hyvänä)
  • ruutu
  • hyppynouto (jos en itse heitä kapulaa minnekään ihan jordaaniaan => voi kiertää esteen)
  • metalli
  • kaukot (liikeradat pitäisi olla hallussa)
Heikkoudet voittajassa:
  • seuraaminen (jos lähteekin keulimaan)
  • luoksetulo (thö murheenkryyni)
  • tunnari (onnistuako vai eikö...)
  • kaukot (ohjaajaa jännittää, että osaako se kuitenkaan)

Mitä tästä voimme päätellä? Kaikista heikoimmat liikkeet ovat luoksari ja tunnari ja niissä on korkeat kertoimet. Mutta katsotaan nyt missä mennään, jos epäonnistutaan niin sitten ei auta kuin katsoa peiliin ja treenata vielä lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti