3.9.2013

Tottista ja esineitä

Touko-Pouko poseeraa
Eilen käytiin Riikan kanssa Luukissa tottistelemassa ja tekemässä esineet. Gimmalla tehtiin tottiksessa perinteinen setti. Riikka näytti purutyynyä ja sitten mentiin tekemään tottista. Luukissa on hyvä kun koiraa ei saa autoon niin näkee, että viritys toimii noinkin. Tehtiin seuruuta kaaviomaisesti, palkkasin kerran kaavion aikana. Jääviä ei tehty, ne unohtui. Sitten noudot. Tasamaassa tehtiin pelkkä kapulan heitto ja kun Gee otti kontaktin niin palkka. Gimma ei päässyt noutamaan kapulaa. Sitten hyppy, palkka taas pidosta edessä. Riikka seisoi hypyn vieressä ja hyppy näytti kuulemma todella vaaralliselta => Gimma lähti ponnistamaan todella kaukaa ja näytti siltä, että Gee vetää estettä päin. Näin ei kuitenkaan onneksi käynyt. A:lla heitin kapulan sivusta ihan A:n viereen. Gee meni hyvin, mutta palasi sivusta. Kävin ohjaamassa sen esteen kautta ja otettiin uudestaan. Heitin tahallaan taas A:n sivusta, mutta esteen taakse reippaasti kuitenkin. Nouti hyvin ja vapautin sivusta. Sitten eteenmenoon ja Riikka pyynnöstäni toimi tuomarina. Eli viritin Geen ja sitten jäätiin pönöttämään. Seuruussa otin pari askelta ja stop. Gimma pysyi tällä hereillä. Eteenmeno oli sikahieno!!!! Täpöllä painatti ja hieno maahanmeno!! Varmaan täyttä aloittelijan tuuria, mutta hieno se oli! Sitten kentältä pois, Riikka näytti taas purutyynyn ja sitten mentiin ottamaan A ja eteenmeno tyynylle. Tottiksen jälkeen mentiin ottamaan esineet. Esineillä Gimma oli super-*aska. :( Viritysesine meni hyvin. Sitten mentiin ruutuun, jossa Gee pyöri jaloissa ihan kuin joku olisi meidän jälkeen siinä ruudussa pyörinyt ja irtoi huonosti. Ruudussaoloaikana yksi marjastaja oli ruudun sivussa ja jotain alko kiljumaan kun Gimma sen ohitse juoksi.. Kaksi esinettä nousi, kolmas olisi haluttu ottaa kun kaksi nousi niin kökösti. Tätä ei kuitenkaan tapahtunut, koska en jaksanut katsoa sitä sluipailua. :( Jäi niin kakka maku ruudusta. :(

Tänään käytiin tekemässä illalla esineet. Palkkana oli iltaruoka. Ensin taas viritysesine (hanska). Sitten olin tehnyt kaksi kaistaletta kummallekin puolelle tietä. Ensimmäisen kaisteleen päässä oli pieni pehmolelu. Tätä Gimma ei löytänyt ilman että kävin näyttämässä ja viemässä uudelleen vaikka etsi voimakkaasti. Tien toisella puolella oli toinen kaistale, jossa oli hanska. Tämän Gimma löysi nopeasti ja sai ruuan. Tästä eteenpäin laitan ruutuun vähän normaalimman kokoisia esineitä enkä tuollaisia minejä. Sitten kun Gimma irtoaa hyvin niin sitten esine on onnettoman pieni eikä vahvistusta tule. Nyt siis kotona tekemään kaappien siivousta ja katsomaan vanhoja lompsia, pipoja ja hanskoja, joita voisi hyödyntää ruudussa.

Mulla alkaa jo olemaan ihan yleispaniikki. Mitä jos Gimma ei juoksekaan? :( Mitä jos se esineruutu-klikkiä ei saada auki? Ääähhh.. :(

Heinänaama :D

3 kommenttia:

  1. Kyllä se klikki saadaan aukaistua. Don't worry!
    Ja se eteemeno oli oikeesti ihan mielettömän hieno. Ei se tuuria ollut vaan taitoa ja sitä teillä on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en osaa ottaa noin rennosti. :( Ihan paniikki jo päällä ja samaan hengenvetoon alan panikoimaan, että reenaanko nyt niin paljon ruutua että Gee ei enää ymmärrä juosta viestillä..

      Viikonloppuna nähdään sitten oliko hieno eteenmeno tuuria. ;) Mutta joo, tuommosen jos kokeessa tekee niin pakahdun onnesta. Tottis on jotenkin "helpompaa" kuin nämä maastot, mutta onneksi jaksat katsoa meidän perään. Kiitos siitä! :)

      Poista
  2. Höpöhöpö! Gimma juoksee kyllä.

    VastaaPoista