14.1.2012

Hiljaiseloa

Toukkis pääsi tänään juoksemaan Herra Väin kanssa. Niina odotteli jo pellolla Väin kanssa kun me tultiin Toun kanssa paikanpäälle. Tou juoksi ensin häntä pystyssä Väin luo, komensin tästä ja sitten pojat olivatkin kaveruksia. Lenkki tosin loppui lyhyeen kun Väinö päätti mennä mennä uimaan hyiseen ojaan..


Gimman pään menoksi olen suunnitellut huomiseksi aksaa ATCaniksella. Jalkani otti tänään hittia, mutta toivon sen olevan huomenna treenikunnossa. Ainakin irtoamista, tiukkoja käännöksiä, keppejä (eri kulmista lähestymistä) ja kontakteja pitää tehdä. Kontakteilla pitää oikein kunnolla yrittää saada se matkaan luvatta (huitoa käsillä, juosta ja käyttää kroppaa), jotta saadaan varmistettua kontakteilla pysymistä.


Iltapuhteiksi puuhasin Gimmalle narulelun ja naruleluhihnan. :) Vähän Gimma jo osoitti kiinnostusta patukkaa kohtaan vaikka pallokoira se on. :D Ajattelin jo, että pakkohan sen on tottispallo (keltainen narupallo) saada ainakin kisoissa palkaksi vaikka treeneissä Gimma joutuu tyytymään Funballiin. Elämä on joskus pienelle malille todella julmaa.


Hihna ja patukka

Lähtölistat on tullut nettiin...apuaa...klik... Se on menoa.. :S

2 kommenttia:

  1. Onnea kisoihin! Videoiden perusteella olette enemmän kuin valmiita 1-luokkaan.

    Tunnarista piti sanomani. Jälkiviisaus on "hienoa". Itsekin toivon, että olisin joskus ollut vahvempi, kun jotakin tehtiin Lystille. Sittemmin olen ollut. Kukaan muu kuin sinä ei tiedä mikä on parasta koirallesi (paitsi koira, mutta sinä tiedät sen parhaiten).

    VastaaPoista
  2. No siis perjaatteessa ollaan varmaan valmiita, mutta pelkään että jäädyn radalle ja jos Gimma huomaa sen niin...se on menoa.. Sitä treeneissäkin välillä käy. :( Mutta lauantai-illalla olemme viisaampia..

    Jälkiviisaus on juuri parasta viisautta. :/ Toivottavasti opin tästä, haluan kuitenkin edelleen olla avoin uusille metodeille.

    VastaaPoista