3.1.2012

Uusi Vuosi ja Uudet Kujeet

Vuodenvaihde meni mukavasti mökillä. Rakettejakin katsottiin rannassa ja muutama niitä näkyikin. On kyllä helpottavaa kun nuo ei pelkää raketteja tai pauketta. Elukat nauttii kun saavat juosta ja touhuta möksällä. Me nautittiin kun saatiin syödä rauhassa, viidentunnin ulkoilut räntäsateessa vei mehut koirilta (siis jopa herra Toulta!). :) Gimman turkki on kyllä tosi hyvä, sillä ei ollut mitään vaatetta päällä vaikka merituuli puhalsi kovaa (ehkä jotain osviittaa tuulesta antaa, että ulkoroihut sammuilivat) ja tosiaan räntääkin tuli. Turkki ei kastu kuin päältä, eikä siihen ota juuri mitkään roskat tai liat kiinni. Toukolla oli toisena päivänä haalari päällä ja sen kanssa sekin viihtyikin ulkona. Sitä ei usko miten kylmä merellä on ennen kuin sen joka kerta kokee. Nytkin sai vetää coretakin hupun tiukkaan ja fleecekerrastoa päällä kera villasukkien vaikka puuhommia tehtiin. Niin ja Uusi Vuosi alkoi mitä hienoimmin, me mentiin kihloihin. 


Maanantaina oli taas aksat. Aluksi meno oli aika räpellystä, heiluin kuin heinämies ja koko touhu meni kilpajuoksuksi. Eli rimat lenti ja meno oli täysin holtitonta. Tokalla kerralla kun mentiin kentälle niin päätin, että nyt onnistutaan ja me onnistuttiin! Otin rauhallisesti ja päättäväisesti ja Gimma meni mielettömän hyvin. Olin aivan zen-tilassa.. Oli kyllä aivan mielettömän hyvät treenit, harmi kun videokamera unohtui kotiin.. Tosi hyvää oppia tuli taas, esim. A:lle (S-mallisesti putki alla) kunnon haltuunotto ja selkeä käskytys eikä Gimma epäröi hetkeäkään. Taas tein sen saman virheen kuin viimeksikin ensin; hätäilin. Miksi ihmeessä hätäillä kun kontakteilla ei ole kiirettä?? Miten vain pystyn kisoissa valitsemaan meille ne parhaat ohjaukset? Nytkin valitsin ihan tyhmiä ohjauksia. Onneksi on hyvä kouluttaja, muuten ei tulisi hommasta yhtään mitään. Ei ole helppoa ei..


Ainiin, nyt on lunta! Kerkisin siitä iloita hetken ja ajattelin, että tänään pääsisin kokeilemaan valjakkoani...mutta tietenkin Toukkikselta halkesi kynsi! Ei pahasti, mutta siitä tuli verta niin eihän sitä uskalla sitten rasittaa (ettei koko kynsi halkea). Mikä ihme tuon poitsun kynsissä mahtaa olla? Viime talvena myös ne halkeili ja sitä varten aloin jo alussa syöttämään Biotin Fortea. No toivottavasti tämä oli vaan huonoa tuuria..

2 kommenttia: