31.1.2012

Maanantai-aksaa ja tiistai-tokoa

Tänään aksailtiin taas. Tällä kertaa oli aika kinkkinen rata, harmi ei ole piirrosta jakaa. :( Alku meni tosi hyvin, vaikka siinäkin piti ottaa haltuun. Keinu sujui hyvin, vaikka kerran jäikin etujaloille seisomaan. :P Seuraavaksi vaikein kohta oli muurin jälkeen 180asteen käännös. Tämä onnistui hyvin kun ennakoin ohjauksellani ja käännyin Gimmaa kohti ennen muuria. Mikään ei oikeasti hidasta Gimmaa paremmin radalla kuin ohjaukseni. Puomin ylösmenon alla oli putki. Kunnollisella haltuunotolla ja kropalla sain Gimman hyvin kääntymään puomille eikä mennyt putkeen vaikka tietenkin radalla mentiin ensin juuri putkeen, jonka jälkeen tuli puomi. ;) Loppua kohti elukka alkoi jo väsymään (kolme koiraa, 1,5h aikaa), jolloin keskittyminenkin herpaantui ja rimoja alkoi ropisemaan. Gimma siis joutuu kuntokuurille. ;)


Tiistaina tokoa. Ensin paikkaistuminen, joka sujui erittäin malliikkasti. Sitten makuu ja eiköhän kun kurkkaan taakseni niin kyynäret ovat ilmassa! Muuten makuu oli hyvä. Sitten Gimma autoon lepäilemään ja autoin Tiltua Derppasen kanssa. Tämän jälkeen heti tunnari, nosti väärää, otti oman. Eli nyt lähdetään sitten työstämään rauhallista mielentilaa ja yritään palata siihen missä oltiin + saada vielä eksraroimasti rauhallisuutta lisää. Gimma pitää saada ymmärtämään ettei tämä ole vauhtiliike. Sitten luoksarin jättöjä, jotta työstetään niitä hiton kyynäriä, joita se pitää ilmassa. Monta toistoa ja lopetettiin todella hyvään toistoon, nopea laskeutuminen ja kummatkin kyynäreet laakista maahan. Sitten työstettiin ruutua. Ensin Gimma ei meinannut löytää ruutuun (hallissa oli todella paljon merkkejä), mutta kun löysi niin oli nenä maassa ihan kuin etsisi ruokaa?? :O Se kyllä sai aamuruuan.. No lähempää helpotettuja toistoja sitten lopulta kaukaa. Tässä Tiltulla tuli hyvä vinkki, menen palkkaamaan koiran luo kädestä enkä heitä palloa. Näin saadaan ruudusta hektisyys pois. :) Jos palkkaan nampalla niin se aina maahan jalkojen väliin! Ja lopuksi vielä ruutuun elikko makaamaan ja välillä kutsuin sitä sieltä ja välillä en. Ei saatu varastamista aikaiseksi vaikka haettiin, pöh. Sitten otettiin kaukoja, joissa aivan sikamakeet vaihdot!! <3 Tässä tehty työ näkyy! Tämän jälkeen vielä luoksarin maahanmenoa kierron kautta, kunnon maahan sanalla menee maahan, mutta ei heittäydy kunnolla. No työstetään. Loppuun merkkiharkkaa, ihan epätoivoista. Joo taidetaan odottaa maaliskuulle. ;) Tulipas näin jälkikäteen treenattua aika paljon, mutta mikäs siinä kun hauskaa oli. Puhuttiin vielä lopuksi vähän palkkauksesta ja tultiin tulokseen, että Gimma on aivan todella herkkä palkan suunnan suhteen sekä elikko lukee myös aivan mielettömästi kroppaani. Ei ole helppoa ei, aina kun ei saa lisäsilmiä treeneihin.


Vedättämiset ovat olleet nyt tauolla pakkasen takia. Mittaria seurataan ja mennään heti vetämään kun kelit sallivat. Vielä pitäisi vaan hommata noiden välille se köysi, jolla ovat pannostaan toisissaan kiinni..


Ruokinnasta vielä sen verran, että Gimma syö nyt noin 500g/pv ja Toukkis 800g/pv. Toukon ruoka-annosta pitää varmaan vielä nostaa, mutta katsotaan nyt hetki näillä määrillä.

2 kommenttia:

  1. Meistä saa lisäsilmiä treeneihin, jos joskus tarviit.

    VastaaPoista
  2. Treeniseura kelpaa aina. Soitellaan vaikka torstaina jos saataisiin aikatauluja sumplittua. :)

    VastaaPoista