20.8.2009

Onnistuminen piristää!


Eilinen toko meni niin hyvin!  


Tällä kertaa oli ensimmäistä kertaa luoksepäästävyys ja Gimma yllätti täysin, peppu pysyi maassa eikä Gimma osoittanut suurempaa mielenkiintoa "tuomaria" (=kouluttaja) kohtaan. Kuiskasin sille kyllä ennen "tuomarin" tuloa istu vaikka luoksepäästävyydessä ei saisi olla käskyn alla ainakaan niin että tuomari huomaa.


Paikallamakuu ei mennyt ihan kohdalleen.. Gimma kääntyi jossain vaiheessa vähän vinoon. Kävin korjaamassa, jonka jälkeen oli nätisti paikoillaan. Olin selin koiraan, koska en vaan pystynyt katselemaan sitä..


Seuraaminen. Kuulemma liian painostavaa seuraamista (koira liian lähellä, pitäisi olla sen 10 cm:in päässä), mutta koira oli suorassa eikä edistänyt (/painanut, you know..  ) niin minulle se oli pro seuraaminen.


Liikkeestä maahanmeno. Käskystä menee maahan. Nopeutta pitää saada lisää.


Liikkeestä seisominen...ei olla otettu ties koska viimeksi ja en edes muistanut mitä käskyä sillä olen käyttänyt.  No otin seisomista takapalkalla ja jämähti hyvin. Käytin samaa käskyä mitä käytän hypyssä pysähtymiseen, ruudussa pysähtymiseen ja yleensäkin pysähtymiskäskynä. Toimi ihan hyvin, mutta pitäisiköhän noissa käyttää eri käskyä, että tuleeko jossain vaiheessa jotain onkelmia esiin?


Lopuksi ruutua. Otettiin vain kerran, koska se ihan hyvä suoritus viimekertaiseen sähellykseen verrattuna. Muutaman kerran naksuttelin sille alustaa, jonka jälkeen alusta ruutuun. Ampui hyvin ruutuun ja pomppasi innoissaan haukunnan kera alustalle, jonka vuoksi alusta siirtyi. Pallo palkaksi. Taidan nyt alkaa tekemään ruutua vähän pienempänä, jotta Gimma alkaisi sisäistää asiaa paremmin.


Loppuu kaukokäskyt läheltä (n.1m päästä). Istu-maahan toistoja muutama, ihan puhtaita.


Yhteenvetona treeneistä Gimma oli tosi mukana koko ajan. Ihanaa kun samalla kentällä pennun kanssa treenannut kaverikin luonnehti Gimmaa oikein työintoiseksi.  Ja siltähän se tuntuikin. Leikissäkin Gimma oli tosi haastavana mukana. Tästä on hyvä taas jatkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti