26.4.2011

Toukkis tutustuu suppanaan

Isäntä oli ollut torstaina kyttäämässä ja sai saaliiksi supin. Toukkis pääsi sitten katsomaan ensimmäistä kertaa elämässä supia. Aluksi Toukkis oli vähän ihmeissään, mutta tajusi sitten mikä elikko suppana onkaan. Eikä syönyt edes haaskasta kalanraatoja, aika etevä miäs. ;)


Aamucrossailut on nyt kokonaan tauolla kun jalkani sanoi sopimuksen irti. Kävelyyn kykenen varovaisuutta noudattaen (polven takana jokin voi muljahtaa ja sitten sattuu..), mutta juosta en uskalla/pysty. Varsinkin kun ollaan Milanoon menossa niin täytyy varoa, ettei ihan rampaan kuntoon itteään vedä.


Lauantaina käytiin kävelemässä isännän kanssa Petikossa. Vähän pientä tottistelua kentällä kera Toun ja Geen. Gimma taisi kokeilla ensimmäistä kertaa elämässä pk-esteitä ja hurjalta se näytti. Varsinkin pk-A on tosi jyrkkä verrattuna agiesteeseen.. Hypyllä autin Geetä huutamalla. :) Tyylistä en osaa sanoa, mutta treenillä nuokin on kuntoon saatavissa. Isäntä kokeili loivempaa A:ta Gimman kanssa (vähän agi-A:n tyyppinen), mutta Gimma possuili eikä ottanut kontaktia käskystä huolimatta.. Taitaa neidillä mennä taas vähän liian lujaa.. ;) Ja tähän on ehkä hyvä lisätä, että ärisevät koirat ohitetaan edelleen häntä selkään osuen. On kyllä sellainen egomeininki päällä, mutta suu pysyy supussa. :) Onneksi Gimma on menossa loman ajaksi hoitoon Niinalle, porukoilla voisi olla tukalat olot tuon itseään täynnä olevan elikon kanssa. Vieraita kun ihan varmasti kokeilee.




Lopuksi kentällä tehtiin eteenmeno, palkkana lila-wubba, joka maastoutui liikaa. Sen siitä saa kun ei ota välineitä mukaan ja alkaa ihan extempore hömpöttelemään. Toukkis oli tosi ulkona treenatessa, otettiin vähän seuraamista ja hajut vei taas miestä.Tietty uusi paikkakin vaikutti ukkeliin (Toukkiksestakin olisi videota, mutta ne on kamerassa jota en jaksa purkaa..). No tyypillistä Touta. Tämän jälkeen mentiin lenksulle, katottiin kiva 2000-niminen lenkki joka oli pitkä. No eipähän se ollutkaan 2km lenkki kuten nimestä oletin vaan 6,4km. Onneksi aurinko paistoi niin mikäs siinä kävellessä. Toukkistakin voi nykyään aika hyvin pitää vapaana kun se on jo aika tottelevainen poika. :) Gee nyt tietty oli koko ajan vapaana.


Lenkillä Petikossa 


Poseerausta


Toivottavasti matkan jälkeen crossailu + tottiskamat olisi saapuneet niin aloitan todenteolla operaation Gimman seuraamisen suhteen. Nyt todella yritän siirtää sitä taaksemmas. No siitä projektista myöhemmin.. ;)


Metsät on jo niin sulia, että niissä kävellessä haaveilen vaan viestitreeneistä. Sitten pitäisi BH:takin varten treenata..tai minun pitäisi.. Ei Gimma varmaan BH:ta reputa poikittaessaan seuraamisessa..vaikka se ei nyt mitään silmiä hivelevää ole. Mutta täytyy taas positiivisesti ajatella, että asenne sillä on mielestäni seuraamisessa kohdillaan. Eli häntä tötteröllä ja intensiivinen kontakti. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti