22.6.2011

Pyöräilyä, tokotusta ja BH-treeniä

Unohdin ihan tyystin raportoida meidän möksällä tehdystä pudotetun esineen noudosta.. Jotain kun piti puuhata vähän niin tätä voi harrastaa hyvin yksin. Musta kangashanska toimi esineenä. Ensimmäinen pudotus ja matkaa ehkä 30m, hyvin meni. Seuraava ehkä 70m, sekin meni hyvin. Koska kaksi kertaa meni hyvin niin pakkohan sitä oli ottaa yksi reilu matkakin (ja kun siis tämä on tämmöistä "sunnuntaiharrastelua")... :P Matkaa oli ehkä 150m, mutta nyt mentiin ihan paljasta kalliota, tosi vahvanhajuisten ja korkeiden suopursujen läpi yms. No ekalla lähti, mutta ei uponnut ehkä kuin 50m (ehkä usko loppui??), lähetin uudestaan ja taas epäröi...ja kolmannella upposi nätisti ja hanska tuli käteen! Saakohan tätä sanoa ääneen, mutta olin melkein varma että ei se sitä löydä...mutta löysi...ja sunnutaireenailu voi siis jatkua... :P


Eilen mentiin pyörän kanssa pieni lenksu. Ensin meinasin, että Gimma olisi saanut vetää pyörää, mutta kun pitempää narua ei ollut niin mentiin minun polkiessa ja Gimman juostessa vapaana. Harmi kun ei voitu mennä uimaan juoksemisen päätteeksi kun punkkilääkkeen annosta pitää olla 48h kastumatta. :( Vähän Geellä on kunto laskenut, mutta ei se pahasti näkynyt. Yritin mennä sellaista vauhtia, että Gee joutuisi raavaamaan ja aika hyvin siinä onnistuinkin.



Illalla tokotettiin läheisellä nurtsillä. Ensin kakeja penkillä, ihan jees ne meni (kerran jumitti nousussa), matka oli jo ehkä kymmenen metriä. Sitten kierron kautta luoksareita, maahanmeno ei onnistu ja seisomaan pysähtyminen tapahtuu kyylämeiningillä. Seuraaminen oli kivaa, ehkä tokopuolella liian intensiivistä, mutta pk-jutut onkin seuraavaksi kuvioissa..


Niin kuin tarkemmat voi huomata..sain meille BH-kokeeseen paikan... :X Jännitys on nyt jotain aivan hullua, mutta kävin jo tänään vetämässä kaavion läpi eräällä koirakentällä. Oli kyllä pitkä heinä kentällä, tommosta ei ole vielä tullut vastaan. Toivottavasti koekenttä muistuttaisi muuta kuin niittyä.. Olin aika yllättynyt, että minun normaalilla askeltamisella tuo 50 askelta on aika vähän. :) Palkkasin ensin täyskäännöksen jälkeen, sitten hitaan jälkeen (odotin Geen oikasevan vähän itseään) ja sitten vielä perusasennosta palkka. Jäävät onnistuivat myös. En siis kuollut ainakaan ensimmäiseen koetukseen. :) Paikkamakuu on sen sijaan murheenkryyni. Otin siis paikkamakuun ennen ja jälkeen suorituksen. Kummassakin ensimmäisellä nousi (ekaksi kyynäreet ilmassa ja tokalla kerralla istumaan), ärähdin ja loppuajan makoi nätisti. :( Tätä on nyt tosissaan treenattava. Luulin, että ensin kun makuuttaa niin moodi olisi matala niin maan vetovoima vetäisi..mutta ei niin ei.. No onneksi tässä on vielä aikaa, pitää vaan tehdä selväksi että häröily ei ole sallittua. Henkilöryhmää myös olisi kiva kokeilla ennen koetta.. Niin ja pantaostoksille pitää suunnata, kun meidän lukkopantaa  ei taideta hyväksyä näihin kemuihin. :P




Syksylle on suunniteltuna nyt yksi viestikoe. Tarkoitus oli mennä kahteen, mutta kun viestissä on kaksi ihmistä ja kahden ihmisen aikataulut niin eihän ne aina yhteen mene. Pääasia jos päästäisiin edes yhteen kokeeseen, koska (pessimisti ei koskaan pety) ensimmäinen koe menee varmasti penkin alle niin tietäisi ainakin millainen meininki kisoissa on ja miten jatkaa treenausta.




Hyvää Juhannusta! Me suunnataan Gimman kanssa möksälle saaristoon, jossa isäntä meitä odotteleekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti