18.12.2011

Huh heijaa

Vaikka blogissa on ollut hiljaista niin treenattu ollaan melkein täydellä teholla. Koulu on häirinnyt elämää oikein kunnolla ja päivät on vietytty matikan kirja nokan edessä.


Viimeisimmät agitreenit alla (vasen putki oli pussina, joten siihen päättyi rata). Keskellä oleva sarja oli ihan matalana (taisi olla hyppytekniikkaa). Gimma meni taas ympyröityä rataa ja lopulta sekin saatiin pelittämään. Yllättävän hyvin hyppytekniikkaosuuskin meni ja ainostaan tiputti riman jos huidoin kun Gimma oli hypyn päällä. Alussa olin 2. ja 3. hypyn kohdilla ja kävellen ohjasin, koirakin pysyi ehkä näin rauhallisempana. Kepit nro18. meni toisella yrittämällä oikein (aloitti ensin kakkosvälistä).


ATD-treenit 12.12.2011
Olen jotenkin agissa aika luovuttaja. Jos ei joku suju heti niin heitän hanskat tiskii ja kysyn kouluttajalta mikä meni väärin. Pitäisi vaan oikeasti jatkaa rataa, koska ongelmana on suurimmilta osilta minun ohjaaminen eikä siihen jatkuva pätkiminen ainakaan koko ajan auta. Pitäisi pystyä taistelemaan. :) ATD järjestääkin tapanina kinkunsulatuskisat niin mennään sinne mölli- ja kisaradalle. Jos tämä menee hyvin niin startataan agissa keväällä. Aika paljon kisoja näyttänee olevan Hyvinkäällä, mutta sinne emme ole menossa. Siellä näyttää makseissa tulevan aivan liikaa liukastumisia, joten loukkaantumisvaara on sen verta suuri että starttaamme jossain muualla.


Lauantain tokot meni osaksi penkin alle. Minulla on ollut tenttejä, joten koirienkin liikuttelu on jäänyt vähälle. Gimmalle se näkyy tietty heti ylimääräisenä energiana. Ennen treenejä tokottelin hallin ulkopuolella vähän kun olin hieman aikaisin paikalla. Sinä aikana Gimma seurasi tosi nätisti...mutta hallissa... Gimma luuli ilmeisesti tulleensa aksaamaan ja vire nousi kaakkoon. Gimma olisi vetänyt tokoa yksin varmaan sen 1,5h.. No liike liikkeeltä. Luoksetulon stopit; aivan yyber hienoja!!!! :O Ihan oikeasti, käsimerkistä koira pysähtyi kuin seinään (otti oikein nelijalkajarrutuksen, jolloin hiekkaan jäi kunnon jarrutusjäljet). Vaikka olen sanonut, että sellaisia bortsu-stoppeja tuon ei tarvitse tehdä, mutta niitä se näytteli! Täytyy oikeasti miettiä jos alkaisi käyttämään käsimerkkiä. Toistoja oli aivaan sairaan monta, joten tuuria tapahtuma voinut olla. Seuraaminen; painaa yms. Tunnari; aivan pommi. Ryysäsi ensin ja toi väärän. Meni hermo ja sen jälkeen näytti ehkä käyttävän nenää, EHKÄ (otettiin kaksi toistoa joilla toi oman).. Merkki; saatiin uusia vinkkejä levottomuuteen merkin takaa ja vahvistin nyt rauhallista oloa. Ihan jees.. Hyppymetsku; vein metskun hypyn taakse ja tehtiin taas seuraamista ja palattiin hypyn taakse. Nouti ensin puisen kun se oli maassa hollilla hypyn jälkeen. Kävin näyttämässä metallia ja toi sen nätisti (alussa tietty pieni ääni.. :( ). Kaukot; kokeilin ekaa pitkästä aikaa hallissa, joten avuksi laitoin pienen speed-bumpin takajalkojen eteen. Gimma teki aivan älyttömän hienoja vaihtoja. No alkua tämä vielä, pitkä matka kunnon kisamaisiin vaihtoihin on. Muutenkin tosi pitkä matka vielä, että voitaisiin tokossa taas startata.


ps. On masentavaa lukea, että muualla Suomea pääsee jo vetotouhuihin. Minäkin haluan ottaa valjakkoni naftaliinista!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti