8.12.2013

Lauantain puuhailut

Lauantaina suunnattiin Riikan kanssa treenimään. Gimma aloitti luoksarilla ja nyt otettiin uutta ajatusta kokeiluun. Riikka oli takapalkkaamassa, mutta vielä voimistaaksemme palkkaa niin Riikka heitti sen maahan pari metriä Gimman taakse. Maahan läsähtävä palkka sai stoppeja paremmiksi. Kerran Gee sai myös palkan minulta. Maahanmenot sivulla oli myös ihan kivoja, yritän nyt niistä pitää kiinni kynsin hampain. :) Puuhailtiin myös merkkiä, siinä Gimma teki napakkoja stoppeja. :) Minä vaan kun olen tottunut siihen valuvaan koiraan niin herkästi annan käskyn liian aikaisin. Tunnari tehtiin kisamaisesti. Gimma oli todella hyvä, lähtö oli rauhallinen, haistelu oli hyvä ja palautuksessa kapula oli todella rauhallisesti suussa. Jos näin hyvin kokeessakin menisi niin olisi hyvin tyytyväinen! :) Kaukoissa Gimmalla oli taas niin levottomat jalat. Apunameilla mentiin ja silloin toistot oli hyviä. Plaaaaahh.. Onneksi on positiivista treeniseuraa, muuten tulisi vielä angstimpi mieli. :)

Nyt on vähän taas puhkioleva fiilis reenaamiseen. Onneksi Gimman sterkkaus on kohta niin sitten päästään pikkutauolle. Pieni hengähtäminen tekee varmasti minulle hyvää. Joskus kun saisi vakituisen työn niin alan haaveilemaan tosissani lämpimästä hallivuorosta...

2 kommenttia:

  1. Eläs turhaan ajattele niin negatiivisesti.

    Te olitte molemmat lauantaina tosi hyviä ja muutenkin osaatte paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä on vaan niin helppoa valahtaa sinne pohjamutiin.. Kiitos tsempeistä ja positiivisesta asenteesta, eiköhän me vielä saada liikkeet ihan hyvään kuosiin. Onhan vielä aikaa.. :)

      Poista