18.6.2015

Tottista ja pyöräilyä :)

Tiistaina treenattiin Riikan kanssa. Gimma otti istumista, noutoja, luoksetuloa ja eteenmenoa. Istumiset hyvässä vireessä oli nopeita. Noutoja otettiin kilosella menetelmällä haukutus-istu-(kapula lentää)-seuraa-nouda. Palkka vauhdista (tällä kertaa pari metriä ennen minua). Kapulaan pitää saada vieläkin enemmän viettiä ja toivottavasti tämä tulee näkymään sillä kriittisellä parilla metrillä ennen luovutusta. Luoksetuloissa otettiin pitkää matkaa ja varmasti tuli eteen. Pitää ensikerralla muistaa ottaa myös sivulle, jotta saataisiin nähdä tuleeko se ongelma siinä kun on kerran päässyt siirtymään sivulle. Lisäksi on suunnitelmissa ottaa tottistelut niin että pyöräilen ensin koiran kanssa kentälle niin Geen mielentila (ja kehontila ;) ) saadaan edes vähän kisanomaiseksi. Loppuun eteenmeno niin että mulla oli palkka. Pieni tauko ja uusi eteenmeno suoraan palkalle.

Keskiviikkona käytiin 6,33km pyörälenkillä. Nyt tehtiin taas intervallit lenkillä. Väsynyt Gee sai kotona palkkarin ja pääsi nukkumaan Bot-päällä. Ensiviikolla meillä ei ole enää Topiakaan hoidossa niin päästään tekemään kunnon lenkkejä. Ehkä saadaan isäntä ja Toukokin matkaan.. :)

Koska puhelimesta en jostain syystä kuvia enää Picasaan niin jätetään kuvat julkaisematta.. Hyvää Juhannusta! Gimma viettää juhannuksen uiden ja syöden. ;P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti