21.12.2015

Kuulumisia; Gee lomailee

Messarista selvitty.. Kyllä siellä kaksi päivää töitä tekee, mutta en vaan ymmärrä ihmisten käyttäytymistä. Miksi joidenkin ihmiseten pitää olla niin hiton huonokäytöksisiä ja vihaisia? Lisäksi omaan silmään otti arat, stressaavat ja alustapelkoiset koirat..ja labradorinnoutajat, ne oli lihavia. Itse kävin työpäivän päätteksi shoppaamassa ja koirat saivat vähän herkkuja (niitä sitten tarjoillaan jouluna) ja Touko sai uuden geeli-pallon. Touko rakastaa uusia leluja ja varsinkin lussutettavia. Vanha geelipallo oli niin risa, että uusi oli ansaittu. Gimma taas sai paukkuja. :P Gimmalle en ostanut mitään uusia leluja kun se rakastaa keltaisia kovia palloja ja niitä tuli santsattua Tsekeistä aika kasa (ulkomailla kisoissa on ihan kohtuulliset hinnat, vinkkinä jos eksyy kisapaikoille..). Gimma on tosi tylsä lelujen suhteen. :)

Poksu ja pallo
On tullut mietittyä jonkin verran pentuasioita.. Vähän on tullut mietittyä, että tulisiko se tuleva koira kotimaasta vai ulkomailta. Ulkomailta tuominen ei sinäänsä tuo minulle mitään lisäarvoa kun en koiria kasvata. Lähinnä vain ulkomailla on kiinnostavia yhdistelmiä. Tosin siinä on sitten se ongelma, että kun itse arvostan kovasti koiran kotikoira-ominaisuuksia ja ulkomaisesta koirasta saa tietää vaan mitä minulle kerrotaan. Kovasti vaakakupissa painaa myös se, että joskus päädyin juuri Geen kasvattajaan mm. siitäkin syystä, että jos apua olisi tarvinnut he olisivat olleet lähellä. Jotenkin ihanaa on myös se, että on kasvattaja ketä on onnellinen meidän tekemisistä vaikkei ne nyt suurensuuria ole. Ja vaikka me ei harrasteta purulajeja. Itseäni suoraan sanoen tökkii kasvattajat keille purut ovat vaan se ainoa harrastus. No onneksi tässä on vielä aikaa miettiä. :) Joskus joku vielä sanoi, että sijoituskoiraa et hommaa, siinä saa hatullisen *askaa. Täytyy sanoa ettei sijoitusnarttu ollut kyllä mikään ongelma, ihan samalla tavalla sen kanssa on saanut puuhastella kuin olisin omankin kanssa saanut. :)

Tilasin Gimmalle Petenkoiratarvikkeesta Ruffwearin Front Range -valjaat. Haluan nyt huolehtia, että selkä pysyisi mahdollisimman hyvässä kunnossa. Tähän mennessä valjaat ovat toimineet hyvin ja nuo on parhaat valjaat mitä Gimmalle olen kokeillut.

Ruffwear Front Range -valjaat
Flexitiedotus; PetNet store postitti meille uuden Flexin. :) Samalla luin käyttöohjeet uudelleen, 2vuoden takuu siinä on mekaniikalle. No toivottavasti jatkossa osaavat kohdella paremmin asiakkaita. :)

Gimma on käynyt puntarilla, painoa ei tullut lisää, joten Gee saa nauttia suuremmasta määrästä ruokaa. Gimma painoi siis reilut 24kg, Touko taas reippaat 34kg. :) Touko-miäs on aika iso. :D Gimmalle on kuppiin päätynyt kolarikauriita, mutta kohta nekin on loppu. Täytyy käydä Murressa ostoksilla. :) Gimmaa kyllästyttää jo ihan satasella lomailu, no lomailu saa jatkua vielä tämän vuoden. :)

Netistä on saanut lukea Palveluskoiraliiton uusinta vetoa, päätoimittajalle tehtyä ikävää tempausta. Valitettavasti minua ei yllätä tämä yhtään. Itse kun olin puheenjohtajaan yhteydessä ja kuunnellessa hänen huutoa puhelimesta niin en voi käsittää miten siellä asioita hoidetaan (kysyin siis missä ovat ilmoittaneet NOM-joukkueen Kennelliitto-jäsenyyspakon). Silloin kyllä selvisi, että mitkään normaalit keinot eivät liitossa käytössä (kuten vastata ihan normaalisti normaalilla puheäänellä kysyjälle jne.). Toivon sydämestäni, että liitossa menisi ihmiset vaihtoon, ei tuommoinen meininki voi jatkua. Minun piti tilata Palveluskoira-lehti myös itselleni ensivuodeksi, ei ole vaikea arvata etten todellakaan tilaa. Toivottavasti ihmiset äänestävät jaloillaan, jotain pitää tapahtua! Ei ihmisiä pidä kohdella näin. :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti