26.9.2008

Ensimmäinen yö uudessa kodissa ja vauhdikas päiväMatka kotiin meni todella hyvin. Pentu nukkui tai katseli ympärilleen sylissä koko matkan lukuunottamatta pysähdystä. Yhtään ei itkettänyt matkalla. Kotiin päästyä marssi reippaasti kotiin. Mira oli sitä mieltä, että mikä nappula tuo on, toivottavasti ei täällä kauaa ole. No se asia ei ole Miran päätettävissä. ;)

Ruoka on maistunyt todella hyvin, ei ole tarttenu kahta kertaa pyytää syömään (hyvä hyvä!). Pieni oksennus tuli aamulla. En tiiä söikö se jotain tuolla tiellä illalla, kun siellä ei ole valoja.

Aamulla lähdettiin kohti Ilmalaan ja palauttamaan vuokra-autoa. Pentu tuli mukaan, kun mun piti palauttaa auto. Tultiin takaisin sitten Pasilan aseman kautta, jossa hypättiin junaan. Asemalla pentu käveli ihan muina miehinä. Pieni pissikin piti päästää, mutta emäntä oli siihen varautunut nenäliinapaketilla. :) Pasilassa istuttiin hetki ja ihmeteltiin menoa, pentu oli hovikuljettajan sylissä. ;) Vähän pääsi itkua, mutta sitten käytiin maate syliin ja ihmeteltiin avautuvia ovia ja ihmismäärää. Sitten liukuportaat alas ja hyppy junaan (nämä tapahtui myös hovikuljettajan sylissä). Junassa ihmeteltiin ihme pamauksia joita siitä kuului, mutta sitten simahdettiin. Pois hypättiin Valimossa, josta käveltiin Vihdintien sillalle ja hypättii bussiin. Bussimatka meni kokonaan nukkuessa. Kun tultiin kotiin nähtiin malipentu Reijo. Reijo oli ehkä turhan reipas tytsyn mielestä ja tyttö tyytyi hurmaamaan Reijon omistajat. No kunhan tämä pentu tästä kasvaa.. :)

Nyt meno näyttää tältä kun maha on täynnä.Huomenna mennään käymään eläinkaupassa ja ostetaan portti. Lisäksi kaupasta haetaan makkaraa niin päästää nuuskuttelemaan.

Vieläkin on "nimiongelma" päällä, siksi blogi ei ole vaihtanut vielä nimeään. No ehkä se tästä tapahtuu pian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti